5 moduri în care să porţi blugii skinny

Ţinute super-cool inspirate de modă străzii

Blugii skinny sunt primii în topul celor mai purtate modele de jeanşi de câteva sezoane şi nu par să dispară foarte curând din peisaj. Se poartă în cele mai diverse nuanţe, iar croiala lor permite oricui să construiască cele mai originale ţinute.

Aceştia sunt o piesă esenţială în garderoba oricărei femei, fiind potriviţi pentru toate tipurile de siluetă. În plus, sunt versatili şi poţi să-I îmbraci rapid, fără să stai prea mult pe gânduri cu ce să îi asortezi. Pot fii purtaţi cu succes în ţinutele casual, cele cu accente boho, în ţinutele office sau chiar în cele de seară.

Noi am stat cu ochii pe moda străzii şi am descoperit cele mai cool moduri de a purta aceşti blugi.

Iată 5 moduri în care să porţi blugii skinny:

  • Şi cea mai banală bluza poate fi salvată de anonimat în compania potrivită. Poartă blugii skinny cu o bluză într-o nuanţă neutră, adaugă un lanţ cu un pandantiv cool, o geantă maxi, nişte botine scurte sau o pereche de sandale minimaliste, şi desigur, pentru o notă extra chic rulează jeanşii şi lasă glezna la vedere.
  • Dacă ţinuta este relativ neutră rupe monotonia cu un blazer deosebit sau cu o jachetă scurtă în talie care să atragă toate privirile. Asortează blugii skinny la o cămaşă din denim şi o pereche de pantofi stiletto cu animal print. Ai curaj şi încearcă! Cu siguranţă vei reuşi să ieşi în evidenţă!
  • Dacă vrei o abordare rock chic extrem de HOT incearcă să porţi cu nonşalanţă un top negru cât mai decoltat, nişte coliere subţiri şi o pereche de pantofi cu ţinte. Mai poţi completa ţinută cu o pereche de ochelari tip aviator şi cu o pălărie Fedora.
  • Poţi, de asemenea, să apelezi la o combinaţie simplă, dar de mare efect. Dacă nu vrei să îţi baţi capul prea mult, însă să arăţi impecabil poartă cămaşa albă preferată cu o pereche de skinny jeans şi cu pereche de sandale minimaliste. Simplu, nu? Vestea bună: vei reuşi să fii în lumina reflectoarelor cu această ţinută.
  • Pentru un look citadin memorabil poartă blugii skinii în combinaţie cu un tricou alb cu mesaj cool imprimat şi adăugă un cardigan verde smarald, albastru cobalt sau roşu rubin. Completează cu nişte pantofi stiletto pentru o notă de eleganță.

Iată și alte câteva ținute care să te ajute să ai cele mai cool apariții:

Sursa: glamour.com

Sursa: famecherry.com

Sursa: pinterest.com

Sursa: pinterest.com

Inspiră-te şi încearcă şi tu aceste combinaţii!