Accesorii pentru o toamnă colorată

Toamna s-a instalat deja, iar odată cu ea și dorința noastră de a include cât mai multe culori calde, de sezon în garderobă.

Chiar dacă ești genul de persoană care iubește ținutele în culori neutre, cu ajutorul unui accesoriu poți schimba complet aspectul unui outfit de sezon.

Iată ce accesorii de toamnă să alegi și cum să le integrezi în ținute

O eșarfă tricotată sau o eșarfă de mătase poate fi alegerea perfectă pentru diminețile reci de toamnă. Se poate integra de minune atât în ținute de zi, cât și de seară. Și pentru că trenciul este una din piesele care nu par să de demodeze prea curând, îți sugerăm să îl combini cu o eșarfă. Poți alege culori calde: portocaliu, capuccino, galben muștar, kaki pentru a aduce un iz de toamnă în ținuta ta.

De asemenea, pălăria poate reprezenta o piesă statement care poate schimba complet o ținută. Alege pălării în stil Fedora în nuanța cafelei sau nuanțe de mov, negru, și cu siguranță vei da un aer chic oricărui look. Pălăria se va asorta de minune cu un palton elegant și cu botine.

Atunci când zilele devin mai reci, niște mănuși din piele sunt exact accesoriul de care ai nevoie pentru a-ți complimenta ținutele. Mănușile nu sunt un accesoriu pretențios, deoarece se pot include în tot felul de ținute, indiferent de tipul acestora: casual, office, de seară. Se pot purta cu geci de iarnă mai sport, cu cardigane lungi, paltoane elegante, ținute mai rock, iar exemplele pot continua la nesfârșit.

Ochelarii de soare nu își pierd farmecul nici măcar toamna. Sunt acele accesorii care pot da un aer chic ținutelor tale, indiferent de sezon. Recomandarea noastră este să optezi pentru modele retro de ochelari, care se vor asorta de minune la combinațiile vestimentare colorate de sezon.

Acum că noi ți-am spus care sunt accesoriile chic pe care să le porți toamna, este rândul tău. În cazul în care ești de acord cu noi sau pur și simplu vrei să completezi lista de accesoriu, lasă-ne un comentariu!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *