Aromaterapia – un răsfăț pentru corp și suflet

Acum, când ne petrecem mai mult timp acasă este esențial să ne creăm o atmosferă caldă, plăcută, iar acest lucru se poate obține cu ajutorul lumânărilor parfumate, a uleiurilor esențiale – pe scurt, prin aromaterapie.

Beneficiile aromaterapiei erau cunoscute încă din China și Egiptul antic, continând să fie apreciate și în zilele noastre.

Cu ajutorul unui difuzor aromaterapie, ulei aromaterapie sau betisoare parfumate te vei putea bucura de o atmosferă liniștitoare, de ritualuri care exprimă esența autentică Hygge.

Iată câteva recomandări de produse care îți vor putea transforma casa într-o oază de relaxare, cu arome subtile, care vor încânta pe oricine.

Difuzoare aromaterapie

Difuzoarele de aromă pentru îți permit să te bucuri de un tratament relaxant în confortul propriei locuințe, fără cheltuieli prea mari. Trebuie doar să alegi un ulei într-o aromă care să te definească și care să se potrivească cel mai bine personalității tale.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate reprezintă o modalitate excelentă de relaxare. De la aroma fructelor proaspete la cea îmbietoare de scorțișoară sau piersică, există o mulțime de miresme pe care le poți descoperi.

Suporturi pentru lumânări

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale, volatile sau aromatice sunt, de fapt, substanțe concentrate și pure, extrase din plante. Fiind foarte concentrate, acestea au o mulțime de beneficii pentru starea interioară si pentru sanatatea fizică.

Mai multe produse de aromaterapie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *