Ţinute de seară cu pantaloni

Ţinute de seară cu pantaloni

Tipuri de pantaloni pentru ocazii speciale

Pe măsură ce temperatura începe să urce în termometre alegerea unei ţinute de seară cu pantaloni devine o adevărată provocare pentru orice femeie.

Cu o ţinută în culori puternice precum: mov, portocaliu, roz caşmir, albastru tropical sau chiar verde măsliniu cu siguranţă nu vei trece neobservată.

Chiar dacă este vara şi crezi că este mult mai uşor să optezi pentru o rochie sau o fustă din voal, care îţi poate oferi instant un aer sofisticat, nici pantalonii nu sunt de neglijat. Trebuie doar să îţi alegi perechea potrivită şi cu siguranţă vei avea parte de multe priviri de admiraţie.

Pantalonii clasici

Acest tip de pantaloni se va afla dintodeauna în topul preferinţelor femeilor prin versatilitatea lor, putând fi purtaţi atât la birou cât şi la o petrecere de tip cocktail. Deoarece negrul este destul de cuminte, alege culori deosebite precum: verde, coniac sau roşu şi adăugă nişte accesorii metalice masive pentru un look deosebit.

Ţinute de seară cu pantaloni

Pantalonii evazaţi

Fiind foarte delicaţi şi fluizi, aceştia pot fI încorporaţi atât în idei de ţinute pentru nuntă sau în ţinutele de zi cu zi. Poarta-i cu o pereche de pantofi cu toc înalt în nuanţe neon sau alege un top uşor transparent, prin care să îţi faci remarcată silueta şi latura senzuală. Un outfit all-white, compus din pantaloni evazaţi şi o bluză vaporoasă poate înlocui cu succes rochia clasică.

Ţinute de seară cu pantaloni

Pantalonii multicolori

Aceştia sunt potriviţi persoanelor nonconformiste care vor să confere ţinutei un aer boho. Atenţie la detalii! Pentru că ce e prea mult strică, încearcă să îi combini cu un top sau o pereche de pantofi în nuanţe nude, şi alege accesorii subtile.

Ţinute de seară cu pantaloni

Pantalonii aurii

Dacă vrei să te faci remarcată cu siguranţă ai ales pantalonii potriviţi. Pentru un plus de rafinament şi o atitudine de zeiţa, poarta-i cu un sacou şi o pereche de pantofi clasici albi. Negrul poate fi, de asemenea, o alegere isteaţa.

Ţinute de seară cu pantaloni

 

Pantalonii din jerse

Poţi opta pentru nuanţe deschise precum: bej, albastru, crem. Se pot asorta cu uşurinţă unor materiale delicate precum mătasea, sau îi poţi alătura unei bluze în nuanţe glam, pentru o apariţie ravisantă.

Ţinute de seară cu pantaloni

Pentru un look androgin foarte în trend, transformă pantalonul într-o piesă de seara! 

Ţinute de seară cu pantaloni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *