Alegerea unui ceas de mână

Alegerea unui ceas de mână

De ce să ţinem cont pentru a alege un ceas bun?

Un ceas poate reprezenta accesoriul de bază în ţinuta de zi cu zi sau un cadou preţios pentru o persoană dragă. Oricare are fi scopul achiziţionării unui ceas, trebuie să ştii de la început că există anumite criterii pe care trebuie să te bazezi pentru a alege cel mai bun model.

Un ceas de mana trebuie să fie de calitate şi să se potrivească manuşa purtătorului.

Aşadar, iată de ce trebuie să ţii cont pentru alegerea unui ceas de mână perfect:

  • Înainte de a cumpăra ceasul trebuie să îţi stabileşti un buget. Într-adevăr, foarte multe modele pot fi extrem de costisitoare, însă există şanse foarte mari să găseşti un ceas de mână de calitate şi la preţuri mai puţin astronomice.

Alegerea unui ceas de mână

Ceas elegant

Ceas sport

  • Tipul de ceas pe care îl doreşti, mai exact: quartz sau mecanic. De obicei ceasurile quartz sunt mai ieftine şi mai uşor de procurat, foarte precise, însă cu o durată de viaţă mai mică. Pe de altă parte, ceasurile mecanice sunt mai scumpe şi mai puţin precise decât cele quartz, însă mai rezistente în timp.
  • Este foarte important să te decizi asupra tipului de afişaj: analog, digital sau hibrid – cel din urmă incluzându-le pe ambele.
  • Designul ceasului, este de asemenea deosebit de important pe lângă utilitatea propriu-zisă. Ţine cont de cât de des îl poţi include în ţinutele zilnice! Aşadar, înainte de a alege ceasul trebuie să te gândeşti foarte bine pentru ca acesta să se potrivească stilului tău sau al persoanei căreia intenţionezi să îl faci cadou. Tocmai de aceea cea mai bună variantă este să optezi pentru modele clasice care să se potrivească la orice ţinută şi oricui!
  • Ia în considerare şi funcţiile suplimentare pe care vrei să le îndeplinească un ceas. În zilele noastre foarte puţine persoane se mai mulţumesc cu un ceas care să indice doar ora, minutul şi secunda. Ceasurile cu funcţii precum: alarmă, cronograf, dată şi ziua sau calendar sunt în vogă acum!
  • Gândeşte-te cu atenţie ce tip de brăţară sau curea doreşti pentru că de aceasta va depinde confortul propriu. Pe piaţă există o multitudine de opţiuni atunci când vine vorba de tipul curelei sau brăţării: piele simplă, piele de crocodil, cauciuc, metal etc.

Alegerea unui ceas de mână

Ceas Casio

Ceas Daniel Klein

  • Alege-ţi producătorul potrivit. Nu ştiai? Chiar şi în colecţiile marilor producători poţi găsi ceasuri de mână la preţuri rezonabile. Producători faimoşi de ceasuri stylish sunt: GuessTissotMark Maddox sau Pepe Jeans.

Acordă mare atenţie atunci când îţi alegi un ceas. Cu siguranţă vrei să fie durabil şi nu vrei să te plictiseşti prea repede de el!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *