Blugii skinny pentru femei

Blugii skinny pentru femei

Cum îi porţi în funcţie de siluetă

Blugii skinny au apărut undeva în jurul anilor ’80, odată cu izbucnirea tendințelor rock, iar în perioada respectivă nebunia blugilor skinny a acaparat întreg mapamondul.

Blugii skinny pentru femei

Sursa: couturezilla.com

În prezent, blugii skinny fac parte dintre cele mai populare şi purtate articole vestimentare atât de femei cât şi de bărbaţi şi nu par să dispară prea curând din peisaj. Atât croiala cât și faptul că blugii skinny sunt disponibili într-o multitudine de nuanţe, permit oricui să construiască cele mai originale ţinute în jurul lor.

Blugii skinny pentru femei

Sursa: pinterest.com

Blugii skinny pentru femei au devenit piese vestimentare esenţiale. Având în vedere că aceştia se potrivesc oricărui tip de siluetă, există foarte puţine femei care să nu dispună măcar de o pereche de blugi skinny.

Iată cum să porţi acest model de blugi în funcţie de siluetă:

Dacă eşti mai mică de înălţime şi slăbuţă cea mai importantă regulă este să porţi blugii skinny cu tocuri. Dacă totuşi nu porţi în mod regulat tocuri, sau te simţi inconfortabil purtându-le, optează pentru o pereche de blugi skinny cu talie înaltă şi poartă-i cu sneakersi şi cu un top mulat.

Blugii skinny pentru femei

Sursa: pinterest.com

Dacă eşti înaltă şi ai o siluetă subţire eşti o norocoasă! Singura problemă poate apărea atunci când ai picioarele foarte subţiri. În acest caz optează pentru nişte blugi skinny în culori deschise, pastelate şi evită culorile închise precum: indigo sau negru. Dacă totuşi vrei să porţi nuanţe închise echilibrează ţinuta cu un top voluminos şi colorat în partea de sus.

Blugii skinny pentru femei

Sursa: sydnestyle.com

Dacă nu ai o talie de viespe blugii skinny cu talie înaltă sunt soluţia. Îi poţi purta chiar şi cu un top strâmt, însă dacă vrei să ascunzi pe deplin burtica optează pentru o bluză baby-doll sau  bluza cu peplum, care va atrage atenţia vizuală către partea mai subţire a taliei.

Blugii skinny pentru femei

Sursa: fashionnova.com

Dacă ai coapse groase trebuie să ţii cont de câteva reguli. Poarta blugii skinny cu o bluză rochie sau tip tunică care să acopere coapsele şi să evidenţieze linia taliei. De asemenea, încearcă să porţi blugi skinny în nuanţe cât mai închise, truc care poate subţia vizibil linia copaselor.

Blugii skinny pentru femei

Sursa: glamradar.com

Blugii skinny sunt foarte uşor de purtat dacă ţii cont de câteva reguli de stil pentru a crea acele proporţii care să te avantajeze.
Tu cum alegi să porţi blugii skinny?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *