Bluze cu paiete

Bluze cu paiete

Paietele în ținute casual

Hainele cu paiete sunt suprinzătoare și atractive. Femeile au fost fascinate dintotdeauna de bluze cu paiete, pantaloni cu paiete sau fuste în culori metalizate cu paiete. Este ceva în strălucirea lor care ne atrage, cel mai probabil faptul că ne fac să ne simțim atât de glam cand le purtam.

|

De multe ori credem că paietele sunt strict destinate ieșirilor în club sau serilor festive, dar cu siguranță dacă alegem o combinație reușită de articole vestimentare putem purta paietele și într-o ținută de zi.

Dacă alegi să porți bluze cu paiete pe timp de zi, pentru a domoli strălucirea și sofisticarea cu care ies în evidență, le poți asocia alături de articole casual și neutre.

|

O pereche de balerini, o fustă simplă midi sau o pereche de pantaloni slim fit arată perfect împreună cu o bluză cu paiete.

|

Bineînțeles, poți purta o astfel de ținută și la birou dacă nu ai un dress code prea strict sau la o întâlnire romantică alături de o pereche de pantofi stiletto.
|

Pentru ținute sport și lejere, optează pentru bluze cu aplicații cu paiete care se pot combina alături de o pereche de ripped jeans.

Nu uita de sneakerșii albi, care sunt la mare căutare primăvara aceasta.

|

Bineînțeles, poți îndrăzni mai mult dacă dorești un look extravagant purtând o jachetă de piele deasupra, o fustă scurtă și o pereche de ghete cu toc.

Într-adevăr aceste bluze cu paiete sunt interesante și foarte cool deoarece se potrivesc la o varietate de ținute.

|

Paietele sunt perfecte pentru ținutele de primăvară-vară, deoarece sunt moderne și stylish, și de asemenea pot transforma chiar și cele mai simple outfituri în unele glamour.

Cu toate acestea, țineți minte că aceste detalii sclipitoare pot arăta de prost gust dacă nu sunt purtate corect.

Fie că aveți de gând să mergeți în club, la restaurant sau la birou, secretul este de a echilibra paietele cu restul look-ului.

|

|

În general, bluzele cu paiete merg împreună cu piese vestimentare simple și minimaliste. Nu exagerați și încercați să păstrați un aer simplu și feminin.

Cărei femei nu-i plac bluzele accesorizate cu paiete care răpesc privirea oricui? Noi cu siguranță le iubim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *