Bocanci de iarnă

Bocanci de iarnă

Încălțăminte pentru vremea geroasă

Deoarece suntem în perioada reducerilor acum este momentul oportun să îți cumperi perechea de bocanci mult dorită. Acum că au venit zăpezile, poleiul și gheața, îți va fi imposibil să porți cizme cu toc înalt, ghete din piele întoarsă sau teniși. Riști să îți fie frig, să aluneci și să te simți inconfortabil.

Bocanci de iarnă

extrapetite.com

O pereche de bocanci de iarnă este necesar să aibă talpa înaltă, plată și groasă, de preferință cu striații adânci și din cauciuc flexibil.

Dacă alegi încălțămintea potrivită vei putea merge liniștită prin zăpadă fără a exista riscul de a aluneca.

Alege bocanci îmblăniți, care sunt potriviți pentru zilele foarte geroase, mai ales dacă mergi mult pe jos.

Optează pentru o pereche cu blană artificială sau cu material textil asemănător pufului.

Important este să te aperi de umezeală, tocmai de aceea bocancii de iarnă este obligatoriu să fie impermeabili.

Bocanci de iarnă

Bocanci Piele Naturală

Atenție la șireturi și la cusături! Când îți cumperi o pereche nouă de încălțăminte observă cu atenție felul în care sunt construiți, și anume uită-te la cusături, îmbinări, capse, căptușeală, fermoare și șireturi.

Indiferent dacă îți cumperi încălțămintea dintr-un magazin sau alegi un site online, indicat este ca bocancii de iarnă să fie cu jumătate de număr mai mare.

În primul rând, ținte cont de faptul că acest tip de încălțăminte se poartă cu ciorapi mai groși.

În al doilea rând, pentru ca picioarele tale să nu înghețe, este nevoie să aibă spațiu de mișcare în interiorul pantofului.

Nu în ultimul rând, dacă mergi într-o drumeție la munte sau pur și simplu îți place să mergi mult pe jos, picioarele obosite de regulă se umflă, ceea ce este perfect normal și natural.

O pereche de bocanci se poate purta atunci când afară e zăpadă, plouă, e noroi sau lapoviță.

Pentru a nu te uda la picioare și pentru a nu-ți strica ghetele UGG, alege o pereche de bocanci de iarnă impermeabili, care îți vor oferi confort maxim.

Bocanci de iarnă

Bocanci Negri

Ține minte că pe lângă confort, bocancii pot da ținutei tale un aer grunge, motiv pentru care sunt îndrăgiți de majoritatea adolescentelor dar și de bloggerițe. Totul ține de modul în care îi porți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *