Cadouri originale de Dragobete

Cadouri originale de Dragobete

Cadouri inspirate pentru o zi mai mult ca perfectă!

Au mai rămas câteva zile până la sărbătoarea dragostei. Pentru că este important să îi arăţi persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine este frumos să îi faci un cadou. Nu trebuie să fie un gest născut din obligaţie sau ceva extraordinar de scump, ci mai degrabă un cadou venit din inimă.

Pentru a te ajuta să găseşti mai rapid cadoul perfect pentru jumătatea ta, îţi sărim în ajutor cu câteva idei.

Cadouri originale de Dragobete pentru ea

  • Ştii că nu vei da niciodată greş dacă îi vei face cadou parfumul ei preferat. Însă, pentru a o impresiona de data aceasta, surprinde-o cu o esenţă nouă. Dacă nu ştii sigur ce parfum i se potriveşte cel mai bine, orientează-te către cele care au ca note de vârf: praline, mandarine, vanilie, ciocolată, sau piersici. Orice femeie iubeşte aceste arome!

Cadouri originale de Dragobete

Parfumuri pentru ea

  • Fă-I un cadou sexy iubitei tale. Îi poţi cumpăra un set de lenjerie sexy  – fiecare femeie se simte mai încrezătoare atunci când poarta lenjeria potrivită. Însă în acest caz fii foarte atent ca stadiul relaţiei voastre să permită un asemenea cadou. Dacă sunteţi un cuplu de puţin timp nu este momentul să o surprinzi astfel; poţi să te limitezi la un buchet de flori şi la o cutie de bomboane de ciocolată şi succesul va fi garantat.

Cadouri originale de Dragobete

Lenjerie sexy pentru femei

  • Niciodată o femeie nu poate spune că are prea multe genţi, tocmai de accea o geantă va fi un cadou apreciat de iubita ta. Optează pentru o geantă de designer şi dacă îţi doreşti să o dai gata cu originalitatea ta personalizează geanta cu iniţialele iubitei tale.

Cadouri originale de Dragobete

Genti Michael Kors

Cadouri originale de Dragobete pentru el 

  • Şi bărbaţii poartă bijuterii şi accesorii. Aşadar, îl poţi surprinde cu un ac de cravată, butoni pentru cămaşa, pentru momentele în care vrea să facă o impresie memorabilă sau un breloc bijuterie. Dacă totuşi iubitul tău nu este adeptul bijuteriilor poţi opta pentru un ceas. În funcţie de stilul lui vestimentar alege un model elegant, de lux sau casual.

Cadouri originale de Dragobete

Ceasuri pentru barbati

  • Un set de poker poate fii o idee excelentă. Poate nu ai bănuit niciodată cât de multă distracţie poate să vă aducă un joc de poker într-o seară în care nu aveţi nimic de făcut. Priveşte partea bună: chiar dacă setul îl va folosi destul de des când petrece timp cu băieţii, jocurile cele mai incitante le veţi păstra pentru voi.

Cadouri originale de Dragobete

Sursa: gamecenter.ro

  • Bărbaţii sunt destul de greu de impresionat, iar dacă te-ai decis să îi faci cadou un parfum trebuie să fie unul cu totul deosebit. În plus, un parfum plin de senzualitate, ales după gusturile lui îi va arăta  cât de bine îl cunoşti şi cu siguranţă te va aprecia mai mult.

Cadouri originale de Dragobete

Parfumuri pentru barbati

Te-ai hotărât ce cadou să îi iei de Dragobete? Sau ai şi alte idei originale? Te invităm să le împărtășești cu noi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *