Ce sunt pantalonii palazzo

Ce sunt pantalonii palazzo

Cele mai comode piese vestimentare chiar şi în sezonul rece

Pantalonii palazzo sunt acei pantaloni foarte evazaţi, cu talie înaltă care au fost aduşi în prim plan de către Gene Tierney şi Kathrine Hepburn undeva în jurul anilor ’40.

Sunt extrem de confortabili şi se potrivesc mai multor stiluri, de la cel casual la boho chic.

Ce sunt pantalonii palazzo

Gene Tierney

Sursa: pinterest.com

Dominaţia din ultima vreme a jeanşilor a adus în atenţia noastră aceşti pantaloni total opuşi. Chiar dacă reprezintă piesa ideală a look-urilor de vară, aceştia pot fi purtaţi cu suces chiar şi toamna, când vremea este încă plăcută.

Acum că ai aflat ce sunt pantalonii palazzo, iată cum trebuie să îi asortezi pentru a crea cele mai cool ţinute de sezon. 

Deoarece pantalonii sunt realizaţi din materiale uşoare care le dau un aspect romantic şi elegant şi deoarece au talia bine definită, remarcăm o asemenare izbitoare cu fustele maxi. Aceşti pantaloni pot avantaja orice femeie, oferindu-i mult-iubita siluetă clepsidră.

 

Ce sunt pantalonii palazzo

Surse: pinterest.com, famecherry.com

Ce sunt pantalonii palazzo

Sursa: pinterest.com

Datorită taliei înalte arată foarte bine asortaţi cu pulovere sau bluze crop (scurte). Totuşi, datorită designului deosebit, îi poţi purta şi cu bluze de corp lejere şi sneakerși pentru ţinutele de zi, și chiar cu pantofi masculini şi cămaşi feminine pentru birou.

Pantalonii palazzo îţi oferă o multitudine de posibilităţi de asortare, însă trebuie să ştii ce modele să alegi în funcţie de momentul zilei şi de ocazie:

  • pentru ţinutele casual poţi opta liniştită pentru pantaloni cu imprimeuri tropicale sau diverse imprimeuri ample. Pot fi asortaţi cu botine cu toc scurt şi gros şi cu jachete de piele.
  • pentru ţinutele office, alege modelele într-o singură culoare – este recomandat să păstrezi nota de seriozitate a ţinutelor de birou.
  • pentru ţinutele elegante poţi alege pantaloni cu imprimeuri interesante, în culori metalice care atrag privirile, modele plisate, sau din materiale preţioase precum mătasea. Cu nişte sandale minimaliste şi topuri mulate cu volane în partea de sus sau cu bodysuit-uri pot arăta minunat!

Aceşti pantaloni îţi pot oferi confortul de care ai nevoie nu doar în zilele caniculare de vară, ci şi toamna.

Poartă pe sub nişte leggings sau o pereche de dresuri groase şi vei avea cele mai comode şi călduroase ţinute de sezon! 

Sursa cover photo:closetfulofclothes.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *