Cea mai bună cremă de faţă

Cea mai bună cremă de faţă

Îngrijirea tenului. Reguli de bază

Crema de faţă este produsul cosmetic pe care majoritatea femeilor îl folosesc din adolescenţă până la bătrâneţe, datorită proprietăţilor sale excelente de a proteja tenul şi de a-l menţine intens hidratat şi sănătos.

Deoarece toate femeile îşi doresc o piele perfectă, plină de strălucire şi pe care semnele îmbătrânirii să întârzie să apară, lupta acestora în ceea ce priveşte găsirea cremei ideale este destul de anevoioasă.

De ce? Pentru că piaţa este invadată de o diversitate de creme care promit marea cu sarea prin multitudinea de ingrediente dintre cele mai luxoase şi exotice.

Desigur că o cremă care are în compoziţie caviar, venin de şarpe, pulbere de diamant sau de aur, are o trecere mult mai mare la femei, fiind considerată net superioară unei creme naturale, organice a cărei compoziţie săracă este obţinută prin mixarea unor ingrediente precum muşeţelul cu uleiul de cocos. Cum de multe ori cea mai bună cremă de faţă nu este neapărat cea mai scumpă, rezultatele pot fii dezamăgitoare.

Cea mai bună cremă de faţă

Atunci când trebuie să îţi alegi o cremă hidratantă potrivită tenului tău trebuie să ţii cont de câteva aspecte esenţiale pentru a putea obţine cele mai bune rezultate.

1. Alegerea cremei în funcţie de necesităţile propriului ten: mixt, gras, normal sau uscat.

2. Distincţia între cremele de zi şi de noapte, cele de noapte fiind absolut necesare tenului matur.

3. Vârsta. La 20 de ani este important să foloseşti creme hidratante, nutritive, pe când după 30 de ani atenţia trebuie îndreptată asupra cremelor cu rol de estompare a ridurilor şi de menţinere a aspectului tânăr al pielii

Cea mai bună cremă de faţă

Crema hidratanta pentru piele tanara

4. Ingredientele. Preferabil ar fi să foloseşti produse naturale, care nu au în compoziţie coloranţi, parfum, şi care sunt lipsite de parabeni.

Cea mai bună cremă de faţă

Crema de fata cu ceai verde

5. Aplicarea corectă a cremei. Trebuie să se facă pe pielea perfect curată şi foarte puţin umedă pentru a putea fi absorbită mai bine.

Pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere avem câteva propuneri de creme cu ingrediente naturale care se potrivesc oricărui tip de ten.

  • Creme de faţă cu jojoba şi ulei de migdale. Prin extractele vegetale din compoziţie menţin pielea hidratată şi ajuta la regenerarea acesteia.
  • Creme de faţă cu ulei de argan. Aşa-numitul elixir al tinereţii veşnice cum este numit uleiul de argan, ajuta, prin concentraţia foarte mare de vitamina E din compoziţie la hidratarea în profunzime a pielii, având efect energizant.
  • Creme de faţă cu argint şi aur coloidal. Sunt creme cu puternice efecte anti-aging care ajută la refacrea colagenului şi conferă strălucire tenului.

Pentru a alege cea mai bună cremă de faţă hidratantă pentru tenul tău trebuie să faci alegeri inteligente şi să respecţi câteva principii simple.

Doar astfel vei avea o piele care va străluci de sănătate! 

Cea mai bună cremă de faţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *