Ceasuri automatice

Ceasuri automatice

Accesoriile perfecte pentru a-ţi afişa personalitatea

În ultima vreme, ceasurile au început să devină mai mult accesorii vestimentare, fiind folosite mai ales pentru completarea stilată a ţinutelor, decât ca și simple dispozitive utile,cu scop practic.

Ceasurile automatice, de care cu siguranţă ai auzit, nu necesită baterii şi întoarceri, având de asemenea, un design futurist, unic. Sună perfect, nu?

Ceasuri automatice

Sursa: thegadgetflow.com

Însă dacă te gândeşti să îţi achiziţionezi un ceas automatic trebuie să ştii ce să urmăreşti înainte de achiziţionare. Fie că îl foloseşti pe post de bijuterie sau doar ca şi instrument de măsurare a timpului, poate fii foarte dificil să îţi găseşti modelul ideal, având în vedere gama variată de ceasuri automatice existente pe piaţă.

Cum aleg ceasul automatic în funcţie de stilul personal:

De obicei, cadranul unui ceas automatic are un afişaj de tip analogic, cu alte cuvinte tradiţionalul “cu ace”. Însă, totuşi, atunci când îţi alegi ceasul poţi lua în considerare cadranul ceasului, materialul geamului sau dimensiunea. Dacă vrei un ceas elegant, cu aspect de bijuterie pentru a completa un look sofisticat, atunci orientează-te către un ceas automatic cu dimensiunea cadranului până în 40 mm, într-o culoare deosebită: argintiu, auriu, alb sau negru. Poate avea, de asemenea şi elemente decorative realizate din aur, argint sau diamante. Pe de altă parte, pentru un look casual poţi opta pentru un ceas automatic voluminos, aprins colorat sau cu funcţii suplimentare precum: cronometru, cronograf sau măsurarea adâncimii apei.

Ceasuri automatice

Ceasuri automatice

Cel mai bun material pentru cureaua ceasului automatic:

Este deosebit de important materialul din care este realizată cureaua ceasului automatic. Fie că este realizată din piele, metal sau poliuretan, trebuie să acorzi importanţă detaliilor: cureaua şi cadranul trebuie neapărat să se potrivească între ele. Chiar dacă de obicei brăţările metalice sunt cele mai populare şi cele mai practice de pe piaţă, datorită rezistenţei crescute în timp şi nevoilor minime de întreţinere, şi acest aspect este direct legat cu preferinţele personale.

Ceasuri automatice

Ceasuri automatice


În concluzie, poţi spune că e un lux să deţii un ceas automatic, datorită stilului său unic şi plin de inspiraţie.
Nu uita: pentru a nu greşi atunci când îţi alegi ceasul automatic poţi opta pentru un model simplu, clasic care să se potrivească majorităţii ţinutelor tale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *