Ceasuri elegante pentru femei

Ceasuri elegante pentru femei

O notă clasică de rafinament

Ceasurile vor reprezenta întotdeauna simboluri ale eleganţei, ale unui stil bine definit, precum şi un accesoriu foarte util care poate fi purtat zi de zi în loc de brăţară, tocmai de accea un ceas trebuie să satisfacă toate gusturile.

De obicei, femeile concept ceasul ca pe o bijuterie care să se potrivească la ţinuta de zi cu zi sau la evenimente speciale, abia apoi fiind folosit pentru utilitatea sa – de indicare a orei exacte.

Cum aleg ceasul în funcţie de personalitate?

  • Dacă eşti o fire simplă cu siguranţă vei iubi stilul minimalist, ceea ce înseamnă că ceasurile elegante simple, cu brăţări sau curele de nuuante neutre şi fără prea multe funcţii suplimentare ţi se vor potrive perfect.
  • Pe de altă parte, dacă eşti excentrică mai mult ca sigur vei dori să optezi pentru un ceas elegant cu strasuri sau cristale.

Reguli de care trebuie să ţii cont când porţi un ceas elegant:

  • Atunci când adopţi o ţinută business sau foarte elegantă ai nevoie de un ceas de mână care să denote foarte mult rafinament. De obicei ceasurile elegante trebuie să fie simple ca model, şi pot fi din materiale precum: aur, argint sau chiar din piele. Dacă vrei să atragi toată atenţia asupra ta atunci optează pentru un ceas elegant cu detalii strălucitoare, cum ar fi pietrele preţioase. Acestea vor adăuga şi mai mult rafinament ţinutei.

Ceasuri elegante pentru femei

Ceas Ana

Ceas Michael Fellini

  • Ce trebuie să ţii minte este că la rochiile de gală nu trebuie să porţi niciodată un ceas, oricât de elegant ar fi acesta. În aceste condiţii, poţi opta cu încredere pentru o brăţară preţioasă.
  • Ca nuanţe, pentru ţinutele elegante cele mai potrivite ceasuri vor fi cele aurii şi argintii.
  • De asemenea, un alt aspect de care trebuie să ţii cont este că ceasul elegant este preferabil să fie analog şi nu digital, pentru a-ţi putea oferi o ţinută clasică.
  • Un ceas elegant va adăuga un plus de stil dacă este încadrat în ţinutele corespunzătoare. De exemplu, chiar dacă la rochiile de gală nu se potriveşte, acesta se va potrivi mănuşă unei ţinute compusă dintr-o fustă şi o cămaşă elegantă, pantaloni şi bluză elegantă, sau unei salopete. Trebuie doar să fii inspirată pentru a face cele mai inedite combinaţii.

Ceasuri elegante pentru femei

Ceas Mini Gold

Ceas Love Roses

Ceasul de mână elegant trebuie să îţi evidenţieze şi să îţi contureze perfect imaginea.

Tu ce părere ai? Preferi ceasurile elegante sau pe cele casual?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *