Ceasuri Seiko

Ceasuri Seiko

Ceasuri de mână japoneze

Compania japoneză Seiko a fost înființată în anul 1881 de către K. Hattori, iar în anul 1882 aceasta a început să producă ceasuri de mână cu denumirea de Seikosha. Cuvântul “Seiko” în japoneză se traduce prin “success” sau “rafinat”. În 1924 a apărut pe piață primul ceas cu numele de Seiko, iar în 1969, această firmă a lansat ceasul Astron, care a fost primul ceas de mână cu quartz din lume.

Ceasuri Seiko

Ceas Seiko Solar

Inovația lor a continuat cu primul ceas quartz LCD digital în 1973, iar în anul 1975 au lansat primul ceas de mână multifuncțional, urmând câțiva ani mai târziu să producă un ceas cu TV.

În anii ce au urmat au fabricat ceasuri cu funcții de calculator și cu înregistrare audio, iar în 2012 au relansat modelul numit Astron, care este un ceas solar cu GPS.

Brandul Seiko este de asemenea foarte popular la multe competiții sportive, cum ar fi FIFA sau Jocurile Olimpice, unde a fost cronometrul oficial.

Ceasuri Seiko

Ceas Seiko Automatic

Mai multe modele

Atunci când doriți să achiziționați un nou ceas marca Seiko este nevoie să recunoașteți un original față de un fals.

Deși acest brand nu este de lux, totuși pe piață se pot găsi și produse falsificate.

Aveți mereu în vedere faptul că brandul japonez folosește materiale calitative precum oțel inoxidabil, piele naturală, ceramică, titan, safire sau cristale.

Cel mai ușor să vă dați seama dacă un ceas Seiko este original este să fiți atenți cum este scris numele brandului.

Din start, dacă pe ceasul de mână pe care doriți să îl achiziționați nu scrie Seiko sau numele este scris cu un font ciudat, este clar că nu este ceea ce căutați.

Observați că brandul Seiko are un font special, pe care este bine să îl țineți minte.

Ceasuri Seiko

Ceas Seiko Sport

Ceasuri Seiko

Ceas Lorus by Seiko

Ceasurile Seiko sunt una dintre mărcile preferate de majoritatea bărbaților.

Piața online din România abundă de modele de ceasuri de la acest brand: ceasuri bărbătești și de damă, automate sau cu mecanism quartz, în diverse forme și culori variate, mai ieftine sau mai scumpe.

Ceasul este mai mult decât un instrument, putând fi considerat chiar un accesoriu sau o bijuterie care ne definesc și ne exprimă personalitatea și stilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *