Cizme de primăvară

Cizme de primăvară

Cum integrezi cizmele în ţinutele de primăvară. Cele mai cool combinaţii

Chiar dacă primăvara este în toi, nu trebuie să renunţăm încă la ghete, cizme scurte şi botine. Din fericire, acestea sunt accesorii versatile, care pot fi purtate atât cu piese mai groase cât şi cu unele mai subţiri.

Pentru o apariţie chic în acest sezon, iată cum ar trebui să porţi cizmele.

  • Cu siguranţă ai în dulap o pereche de botine până la gleznă. Totuşi, ne-am obişnuit atât de mult să le purtăm încât ignorăm efectul wow pe care acestea îl pot aduce ţinutelor noastre. Pentru un look ameţitor combina acet tip de botine cu o fustă de piele până la genunchi, şi cu un cardigan lung. Completează ţinuta cu o geantă într-o culoare vibrantă şi poartă pe buze un ruj roşu.

Cizme de primăvară

Sursa: cutypaste.com

Botine de primavara

Dacă totuşi vrei să obţii un look mai relaxat combină botinele cu o pereche de şosete texturate pe care să le laşi puţin la vedere. Încearcă acest look cu o pereche de jeanşi skinny mai scurţi sau cu o rochie într-o nuanţă neutră.

  • Cu toate suntem de accord că cizmele peste genunghi se număra printre cele mai sexy tipuri de încălţăminte pe care le poţi purta.
  • Iată cum poţi compune un look de primăvară reuşit: deoarece aceste cizme adăugă o doză sănătoasă de sex-appeal look-ului tău, poartă-le cu rochii sac sau cu haine supradimenstionate pentru a echilibra senzualitatea ţinutei. Iar dacă vrei să ai un look fashion fără a părea că te-ai chinuit prea mult optează pentru un look monocrom din cap până în picioare; cizmele se vor integra perfect în ţinută, iar senzualitatea lor va fi estompată.

Cizme de primăvară

Sursa: fashiongum.com

Cizme inalte

  • Poţi purta, de asemenea, o pereche de cizme perforate, fără toc, în culori pastelate. Acestea arată foarte bine în picioare şi se pot asorta la diverse ţinute. Dacă alegi să le porţi cu o pereche de pantaloni, fii atentă că acestia să fie suficient de mulaţi pentru a putea fi purtaţi pe sub cizme. Şi pentru că este primăvară, de ce să nu încercăm să purtăm aceste cizme cu o rochie cu imprimeuri florale sau cu fuste?

Cizme de primăvară

Sursa: baublesandbackdrops.com

Tu cum porţi cizmele în această primăvară? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *