Colanții sport

Colanții sport

Reguli de bună purtare

În urmă cu câțiva ani străzile erau pur și simplu împânzite de femei care purtau colanți, care mai de care mai colorați, însă în ultima vreme rareori mai vedem femei purtându-i în toată splendoarea lor în mijlocul zilei sau la o ieșire în oraș.

Este adevărat că o pereche de colanți sport sunt mai comozi, ne scot în evidența formele, oferindu-ne o notă de senzualitate, și sunt mai ieftini decât o pereche de pantaloni, însă totuși, purtarea colantilor sport impune anumite reguli de bună purtare.

  • Colanții sport scot în evidența tot. Atât atuurile cât și defectele. Astfel încât, nu purta o pereche de colanți sport pe post de pantaloni, dacă nu ai o siluetă armonioasă, și chiar și atunci recomandarea este să îi porți cu o bluză mai lungă. În sezonul rece poți purta colanții sport cu bocanci și cu un pulover supradimensionat – definiția confortului.
  • Fii atentă la materialul din care sunt realizați colanții și optează pentru țesături “pline”. Optează pentru  culori închise și evita colanții sport cu imprimeuri psihedelice, dacă nu cumva te pregătești pentru un festival muzical sau pentru o sesiune de sport la sală.

 

Colanții sport

Sursa: pinterest.com

 

  • Pentru activitățile sportive, optează pentru colanți realizați din nylon-lycra sau bumbac-lycra. Sunt extrem de confortabili, se îngrijesc ușor și îți oferă o mare libertate de mișcare. Nu purta acești colanți pe stradă, decât dacă adaugi o jachetă lungă sport deasupra și niște sneakersi potriviți.

Trebuie să iei in considerare faptul că, colanții sport nu sunt chic, arată mai mereu ieftini și sunt foarte greu de încadrat în niște ținute stilate. Sunt perfecți atunci când mergi la sală, faci curățenie în casă, sau mergi până la magazinul din colț să cumperi ceva.

 

Colanții sport

Sursa: pinterest.com

Iată cu ce alte piese poți înlocui colanții sport pentru niște ținute super comode:

  • Cu blugii boyfriend – sunt în trend, comozi, iar partea bună este că îi poți purta cu teniși, pantofi cu toc, hanorace sau topuri elegante.
  • Cu pantalonii de trening 
  • Cu o fustă din denim sau din piele întoarsă – foarte commode, hippie, clasice, îți vor oferi un look foarte chic.

 Așadar, evită să porți colanții sport altundeva decât la sală sau acasă. Aceștia nu sunt pantaloni și nu vor arată bine decât pe siluetele sculptate! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *