Costumul de baie negru

Costumul de baie negru

Fii stylish la malul mării!

Odată cu venirea verii începe să ne zboare gândul către mare, plajă, briză şi nisip fierbinte. Iar dacă plănuieşti o vacanţă de neuitat, ai nevoie de un costum de baie pe măsură. Nu te lasa condusă de ideea că trebuie să îţi alegi un costum de baie care să îţi ascundă zonele probleme, ci pune accentul pe modelele care să te avantajeze şi să îţi scoată în evidenţă calităţile. În plus, daca esti radianta și ai o atitudine încrezătoare, nimeni nu o sa ia în seamă imperfecțiunile tale!

Trebuie să ştii că pentru fiecare există un costum de baie flatant. Totul depinde de o alegere corectă a culorilor şi imprimeurilor, precum şi a liniilor corecte, pentru a ne completa în mod ideal silueta.

Unul dintre modelele în vogă vara aceasta, pe care îl vedem la majoritatea bloggerițelor şi celebrităţilor este costumul de baie negru– simplu sau cu diverse detalii.

Costumul de baie negru – cum îl purtăm

 

Costumul de baie negru

Ține cont de faptul că un costum de baie negru dintr-o singură piesă avantajează atât slăbuţele cât şi femeile cu forme, iar cel din două piese îndesebi femeile cu o siluetă suplă.

Dacă vrei să atragi atenţia asupra bustului de invidiat, alege un costum de baie negru cu decolteu adânc, dacă vrei să atragi atenţia asupra fundului tonifiat, optează pentru un costum de baie negru cu slip brazilian cu taile înaltă.

Costumul de baie negru

Pe plajă, dacă soarele este foarte puternic, asortează costumul de baie negru cu nişte pantaloni scurţi şi cu o bluză lejeră dintr-un material vaporos. Nu uita de pălărie şi de ochelarii de soare. Să nu mai spunem că loţiunea cu protecţie solară este esenţială. În ceea ce privește genţile se poartă modelele de plajă transparente şi coşurile împletite. Iar alte accesorii pe care le poţi purta la plajă alături de un costum de baie negru sunt brăţările din lemn, cardiganul croșetat de plajă şi body chain-urile – care arată extrem de sexy.

 

Costumul de baie negru

Dacă ai ales un costum negru, încearcă să faci cumva că celelelte piese să fie în culori deschise. În caz contrar, ţinuta ta va atrage mult prea mult căldura insuportabilă a soarelui.

Concluzia: este deosebit de simplu să porţi un costum de baie negru la plajă. Îl poţi purta simplu sau cu diverse accesorii – în orice context va arăta bine. Trebuie doar să îţi alegi un model care să te avantajeze.

Partea bună: dacă ai un costum de baie negru în garderobă, cu siguranţă îl vei putea purta mai multe sezoane, pentru că nu riscă să se demodeze prea curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *