Ce să porţi cu fusta petrecută

Ce să porţi cu fusta petrecută

Outfituri pentru femeia stilată

 

Fusta petrecută face parte dintre cele mai sexy şi feminine piese vestimentare pe care le poţi purta. Designul ei flatează orice siluetă, motiv pentru care nu există femeie care să nu arate bine într-o asemenea fustă.

Trebuie doar să faci alegeri inteligente ţinând cont de silueta ta şi nu neapărat de tendinţele actuale. Spre exemplu, fustele care se petrec cu o linie verticală alungesc silueta , iar cele petrecute cu linie pe diagonală o alungesc şi contribuie în acelaşi timp la crearea unui siluete clepsidră.

Poţi include fusta petrecută într-o mulţime de ţinute trendy, de la cele de seară până la cele de birou.

Dacă până acum ai crezut că această piesă vestimentară chic este greu de asortat, iată ce să porţi cu fusta petrecută:

Fusta petrecută în ţinuta de la birou

Fusta petrecută poate condimenta fără-doar-și-poate ţinuta ta de birou. Optează pentru un model în nonculori sau în tonuri neutre. Completează ţinuta cu topuri simple, în culori potrivite dress code-ului de la birou şi cu accesorii delicate.

Ce să porţi cu fusta petrecută

Sursa imaginilor: pinterest.com

 

Fusta petrecută în ţinute casual-chic

Poţi obţine un mix vestimentar cu totul special dacă alegi să combini fusta petrecută cu crop topuri sau cu bluze cu umerii goi. Singurul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este că modelul de fustă ales trebuie să fie cu talie înaltă pentru a oferi un echilibru vestimentar şi pentru a nu da impresia de vulgaritate. Pentru o asemenea ţinută îndrăzneşte la capitolul accesorii şi poartă genţi şi încălţăminte colorată, dar şi bijuterii statement. Pentru ţinutele de vară, optează pentru accesorii aurii – acestea complimentează din plin pielea sărutată de soare.

 

Ce să porţi cu fusta petrecută

Sursa imaginilor: glamour.com

Fusta petrecută în ţinute de seară

Pentru un eveniment deosebit poţi alege o fustă petrecută cu aspect preţios, cu paiete, cu imprimeuri opulente sau cu accente metalice. Dacă vrei să ieşi în evidenţă completează acest gen de ţinută cu topuri simple, uni şi cu bijuterii supradimensionate. Cu siguranţă vei fii senzaţia serii!

Ce să porţi cu fusta petrecută

Sursa imaginilor: tendinteinmoda.com

 

Tips&tricks: fusta petrecută arată cel mai bine cu topuri scurte sau cu bluze îndesate în betelia acesteia. De asemenea, atunci când porţi o fustă perecuta cu drapaje, ai grijă să nu le acoperi purtând un top lung!

Există o mulţime de combinaţii pe care le poţi face cu ajutorul fustei petrecute. Nu crezi că este timpul să o incluzi şi în garderoba ta?

Sursa imaginii de cover: Elle.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *