Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Top 5 nuanţe ale sezonului estival

Culorile sunt peste tot în jurul nostru şi ne pot influenţa viaţa în diferite moduri. Atunci când alegem cu ce să ne îmbrăcăm zi de zi trebuie să fim conştienţi de puterea pe care culorile o au asupra stării noastre de spirit şi desigur, a performanţei noastre continue.

Iar pentru că vara este un anotimp vesel – sezonul distracţiilor şi al călătoriilor- arată şi tu că eşti o persoană optimistă, bucură-te de spiritul liber şi vesel pe care îl transmite acest anotimp şi poartă îmbrăcăminte cât mai colorată.

Să vedem care sunt culorile care ne vor face vara mai frumoasă:

Greenery (verde suculent) este nuanța-vedetă a anului 2017, o nuanţă fresh care poate aduce o notă răcoritoare outfit-urilor de vară şi ne impune nevoia de a explora. Aşadar, scoate-ţi din dulap rochia verde şi porneşte într-o vacanţă de neuitat, preferabil undeva, sub soarele Toscanei, pentru a te bucura de peisajul la fel de fresh în ton cu această nuanţă.

 

Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Sursa: fashiondivadesign.com

 

Roşul Flame (roşul arzător) este o nuanţă care te duce cu gândul instanteneu la distracţie şi sentimente fierbinţi. În plus, are calitatea de a atrage. Aşadar, purtând o ţinută compusă din nuanţe neutre şi roşu flame vei reuşi să faci cu siguranţă valuri în jurul tău.

 

Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Sursa: modadama.com

 

Pale Dogwood (rozul pal) intră în categoria pastelurilor şi este nuanţa care simbolizează rafinamentul, feminitatea şi eleganța. Subtilă asemenea unei flori, această nuanţă va fi şi mai mult scoasă în evidență dacă este purtată alături de tonuri de mov sau negru.

 

Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Sursa: theringer.com/stylist.co.uk

 

Hazelnut (Bejul alună) – este nuanţa care nu încetează să ne uimească prin rafinamentul pe care îl transmite de fiecare dată când o purtăm. Fiind totuşi o nuanţă caldă, poţi adăuga şi alte tonuri, precum: galben muştar, violet cardinal, verde smarald sau albastru indigo pentru a o scoate şi mai tare în relief. Ne oferă nenumărate posibilităţi de asortare şi cu sigurată poate deveni culoarea vedetă a garderobei tale nu doar pe perioada verii, ci pe parcursul întregului an.

 

Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Sursa: pinterest.com

 

Galbenul Primrose (galben intens asemănător florii primula) – este nuanţa creată special pentru sezonul estival. Ne duce cu gândul la soare, aşadar, ne transmite involuntar o energie pozitivă. Să nu mai spunem că arată minunat pe pielea bronzată şi va reuşi să te transforme în vedeta plajei.  Merită să ai în garderoba măcar un articol vestimentar care să poarte amprenta culorii soarelui.

 

Culorile care ne fac vara mai frumoasă

Sursa: pinterest.com

 

Acum că ştii care sunt cele mai trendy culori ale acestui sezon este timpul să îţi etalezi garderoba de vară!

 

Pe cotton.ro poţi găsi cele mai colorate articole vestimentare cu care vei radia şi care cu siguranţă îţi vor face vara mai frumoasă.

 

De la topuri multicolorate, până la rochii cu volane şi pe un umăr în nuanțe încântătoare şi până la colecţii de articole hippie&etnice sau colecţii happy destinate să îţi facă ziuă mai bună, datorită imprimeurilor simpatice – toate acestea se pot găsi pe cotton.ro. În plus acestea sunt realizate din bumbac 100%, pielea ta va putea să respire, iar tu te vei simţi confortabil pe tot parcursul zilei!

 

Nu mai sta pe gânduri! Colorează-ţi vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *