Cum porți escarpenii

Cum porți escarpenii

Senzaţia momentului

 

Anul 2018 este un an în care confortul primează, aşa că este mult mai lejer să te refugiezi din punct de vedere estetic în umbra unor tenişi din pânză. Însă ce este clar este că din cele mai vechi timpuri fascinaţia tocurilor este mult mai puternică, indiferent de influenţa pe care pantofii comozi o au în zona de street style.

 

Tocmai de aceea, este cool ca sezonul acesta să ai și tu în dulapul cu pantofi o pereche de escarpeni. Şi nu doar să îi ai, ci să îi şi porţi!

Cum porți escarpenii

Sursa: pinterest.com

 

Nu! Nu este dificil să porţi escarpeni! Poate fi puţin incomod la început, mai ales dacă în ultima vreme ai încălţat doar pantofi comozi, însă în momentul în care vei descoperi ce notă rafinată pot da aceşti pantofi ţinutelor tale, te vei îndrăgosti iremediabil!

 

Escarpenii sunt înnebunitori de flatanţi pentru orice ţinută şi orice siluetă, pot fi purtaţi în toate anotimpurile şi asortaţi cu apropate orice.

 

Ţine cont ca:

  • Escarpenii să fie dintr-o piele de calitate superioară: fină, suplă şi mată. Cei din piele lăcuită sunt mai pretenţioşi, nu pot fi purtaţi în orice context şi se întâmplă ca de cele mai multe ori să aducă a kitsch.
  • Escarpenii să se potrivească siluetei şi proporţiilor tale. Este evident că tocurile înalte nu sunt universal flatante. Dacă ai câteva kilograme în plus, cel mai bine alege escarpenii nude, cât mai aproape de nuanţa pielii tale şi cu un toc puţin mai gros. Aceştia îţi vor alungi silueta. Nici dacă eşti slabă nu alege escarpenii cu toc cui – aceştia vor sublinia gamba firavă, lipsită de musculatura.

Cum porți escarpenii

Sursa: scoutthecity.com

Cum porţi escarpenii

 

Aceştia trebuie să se potrivească stilului tău! Dacă stilul tău este sport şi ai de gând să asortezi escarpenii cu nişte blugi şi un hanorac cu paiete, atunci e mai bine să te ții deoparte de acești! De exemplu aceştia se potrivesc de minune cu rochii structurate office, pantaloni ţigaretă, jeanşi simpli. Este foarte important să faci combinaţii potrivite şi să îi incluzi în ţinute de bun gust, cu o notă de rafinament.

 

Cum porți escarpenii

Sursa: pinterest.com

 

Pentru a fii sigură că faci cea mai bună alegere:

 

  • Alege modele simple de escarpeni, fără zorzoane.
  • Optează pentru tocuri cu înălţime medie (8-10cm).

 

Noi ne-am îndrăgostit de escarpenii din dantelă – sunt senzaţia momentului, încărcaţi de senzualitate şi instrumentul perfect de cucerire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *