Cum să porţi fusta mini

Cum să porţi fusta mini

Ţinute de toamnă cu cea mai feminină piesa vestimentară

Chiar dacă zilele de toamnă sunt ceva mai răcoroase, asta nu înseamnă că trebuie să îţi acoperi fiecare centimetru de piele. În acest sens, fusta mini reprezintă piesa vestimentară perfectă, care te ajută să îţi pui în valoare feminitatea şi să arăţi bine chiar şi la temperaturi neprietenoase.

Iată cum să porţi fusta mini în acest sezon şi să fii în trend:

Alege să porţi o fustă mini neagră, mulată. Asorteaz-o cu o pereche de ciorapi negri şi nişte cizme peste genunchi. Adaugă o bluză cu multe volane şi un trench peste şi ai o ţinută perfectă pentru o ieşire în oraş cu prietenele sau pentru o întâlnire romantică. Înlocuind trench-ul cu o jachetă de piele şi adăugând un choker simplu la gât vei obţine ţinuta ideală pentru un concert rock.

Pentru o ţinută casual de efect poartă o fustă mini din denim combinată cu o pereche de sneakerși sau botine cu talpa joasă, un pulover crop şi un cardigan lung. Este o ţinută simplă, călduroasă, care îţi oferă confort pe durata întregii zile.

 

Cum să porţi fusta mini

Sursa: justthedesign.com

Poţi purta fusta mini chiar şi la locul de muncă. Desigur, dacă nu ai un dress code foarte strict. Iată cum o combini: alege o nuanţă închisă pentru aceasta: maro, bleumarin, negru sau vişiniu. Poart-o alături de o cămaşă masculină, o pereche de pantofi stiletto sau nişte botine cu toc înalt şi gros, şi deasupra adaugă un cardigan negru şi o geantă de mână de mari dimensiuni. În cazul în care vremea este mai rece, adaugă o pereche de dresuri şi o eşarfă, iar dacă soarele îţi dă bătăi de cap completează ţinuta cu o pereche de ochelari de soare sau o pălărie Fedora.

 

Cum să porţi fusta mini

Sursa: aelida.com

Fusta mini este de asemenea, piesa vestimentară favorita pentru ieşirile în club. Alege o fustă cu paiete, preferabil într-o nuanţă metalică: auriu sau argintiu – în vogă în acest moment – şi asortez-o cu o pereche de pantofi nude. În partea de sus poartă un top simplu, pentru a menţine echilibrul ţinutei, şi un blazer elegant. Nu uita să porţi o coafură seducătoare şi un ruj roşu pe buze. Cu siguranţă vei atrage multe priviri admirative şi multe băuturi gratis.

 

Cum să porţi fusta mini

Sursa: pinterest.com

 

Fusta mini rămâne piesa vestimentară esenţială pentru orice anotimp. Cu ajutorul ei poţi alcătui ţinute feminine, posibilităţile de asortare fiind nelimitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *