Cum să porţi o fustă plisată

Cum să porţi o fustă plisată

Fusta plisată – un must-have de sezon

Cele mai chic modele de fuste plisate din acest sezon:

De ceva timp deja fusta plisată a preluat supremaţia în lumea modei. O vedem purtată de bloggerite faimoase, precum şi de starurile internaţionale. Iar anul acesta s-a regăsit în colecţiile semnate de cele mai apreciate case de modă internaţionale: Gucci, Carolina Herrera, Altuzzara.

Nici nu ne mirăm de ce. Fusta plisată este feminină, poate înlocui cu succes clasicii blugi, adăugând o notă de glam oricărei ţinute şi te poate scoate din orice încurcătură vestimentară atunci când vine vorba de un eveniment, o ieşire în oraş sau de o cină romantică. Iar vestea bună este că poţi alege fusta plisată atât în ţinutele lejere de zi cât şi în cele oficiale de birou care au nevoie de o pată de culoare.

Este pur şi simplu o piesă esenţială care poate fi purtată atât în anotimpul călduros, cât şi în lunile ce îi urmează.

Nu ai încă o fusta plisată ? Click aici și descoperă modelul potrivit pentru tine

Nu ştii cum să porţi o fustă plisata? Nu-ţi face griji! Îţi propunem câteva idei de ţinute cu care vei face furori.

Ţinuta 1: Fusta plisată metalizată midi

Fusta plisata metalică aurie, argintie sau în orice alte culori cu accente metalice este potrivită pentru orice fel de corp, deoarece acoperă imperfecţiunile şi alungeşte silueta.

Pentru ţinutele de zi, asorteaz-o cu tricouri cu imprimeuri interesante, cu geci de piele şi cu adidasi albi sau în nuanţe neutre. Nu vei fi niciodată banală purtând o asemenea ţinută.

Pentru sezonul rece o poţi purta cu adidaşi sau ghete cu talpa joasă şi cu pulovere simple, pufoase.

Aceasta este una dintre cele mai cool piese care nu au voie să lipsească din arsenalul tău.

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: pinterest.com

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: pinterest.com

Ţinuta 2: Fusta plisată colorată

Este piesa ideală pentru ţinutele de birou. În acest context, fusta metalizată este considerată prea extravagantă.

Asortează fusta cu o cămaşă masculină şi cu o pereche de balerini cu tocul ascuţit. Poţi completa ţinuta cu un blazer sau un cardigan în nuanţe neutre. Pentru a scăpa de monotonia ţinutelor office, această fustă este exact pata de culoare de care ai nevoie.

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: pinterest.com

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: pinterest.com

Ţinuta 3: Fusta plisată mini

Chiar dacă în ultima vreme fusta plisată mini a stat în umbra modelelor de fuste plisate de lungime medie, aceasta poate arăta foarte cool în combinaţia potrivită.

Nu este indicat să o porți la locul de muncă, dar cu siguranţă poate fi piesa cheie a unui look de vară rafinat. Alege nuanţe pastelate, calde.

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: pinterest.com

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa:pinterest.com

Ţinuta 4: Fusta plisată maxi

Ei bine, această fustă poate fi purtată oricând, oriunde şi de oricine este dispus să profite de infinitele posibilităţi.

Pentru un look mai sofisticat, cu care vei ieşi în evidenţă, alege contrastul: fusta de culoare deschisă ori în nuanţe pastelate şi top în culoare închisă, sau invers.

Optează pentru culorile anului 2017: rozul cuarţ, greenery sau albastrul seren dacă doreşti să fii în trend sau alege un model floral îndrăzneţ.

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: pinterest.com

Cum să porţi o fustă plisată

Sursa: larisacostea.com

Nu-i aşa că te-am convins să investeşti într-o fustă plisată? Iar dacă eşti mândră de oufitul tău obţinut cu piesa must-have a acestui sezon, nu uita să-l postezi şi pe pagina de facebook Stylishcircle cu mentiunea #stylishoutfit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *