Cum să porţi o fustă tricotată

Cum să porţi o fustă tricotată

Ţinute drăguțe pentru o toamnă cu stil

Razele soarelui încep încet-încet să se arate timid din spatele norilor. Este momentul în care trebuie să începem să ne gândim la o reîmprospătare a garderobei de toamnă.

Cu siguranţă şi tu adori dimineţile de toamnă în care te răsfeţi cu un latte fierbinte cu aromă de dovleac. Iar pe cât de delicios este latte-ul pe care îl bei în zilele răcoroase ale sezonului colorat, pe atât de delicioase trebuie să fie şi ţinutele tale.

Şi ştii care este piesa de rezistenţă din garderoba de toamnă a oricărei femei? Ei bine: fusta tricotată.

Este feminină, versatilă, şi va condimenta look-ul tău de toamnă, dându-i un aer stilat.

Cum să porţi o fustă tricotată

Sursa: sanctionofstyle.com

Iată cum să porţi o fustă tricotată, pentru o apariţie demnă de revistele de modă.

 

  • Fii tu pata de culoare din zilele mohorâte de toamnă. Optează pentru o fustă tricotată într-o nuanţă caldă de portocaliu şi asorteaz-o cu un crop top negru. Adaugă o pereche de ghete tip biker, iar dacă eşti o persoană mai nonconformistă încearcă să fii în trend combinând nişte sandale cu talpă înaltă cu şosete. Adaugă peste un cardigan lung tricotat şi eşti gata! Ai o ţinută perfectă pentru o ieşire stilată în oraş cu prietenii.

Cum să porţi o fustă tricotată

Sursa: tobi.com

 

  • Poţi opta pentru o fustă croşetată în nuanţa fildeşului cu crăpătura pe picior. Asorteaz-o cu un maieu sau cu un pulover în aceeaşi nuanţă, adaugă o curea în talie, o pereche de cizme până la gleznă şi o pălărie Fedora. Vei avea un look cu influenţe boho-chic, potrivit pentru zilele însorite de toamnă. Îmbrăcată în această ţinută, te vei simţi perfect, petrecându-ţi după-amiaza relaxându-te în timp ce savurezi o cafea fierbinte.

Cum să porţi o fustă tricotată

Sursa: omoniboutique.com

 

  • Ţinutele minimaliste vor arăta întotdeauna foarte stilat. Alege o fustă mini tricotata într-o nuanţă de gri. Adaugă un pulover pe gât, în aceeaşi nuanţă. Alege să porţi o pereche de ghete negre combinate cu nişte şosete care să depăşească linia ghetelor şi o geantă de umăr tot neagră. O ţinută ultra-casual şi chic!

Cum să porţi o fustă tricotată

Sursa: pinterest.com

 

  • Ştiai că poţi purta fusta tricotată chiar şi la un eveniment mai deosebit? Alege o fustă tip creion tricotată, cu crăpătura pe picior, asorteaz-o cu o cămaşă din mătase, un colier suprasimensionat şi o pereche de stiletto!

Cum să porţi o fustă tricotată

Sursa: glamradar.com

 

Fusta tricotată este o piesă vestimentară potrivită sezonului de toamnă-iarnă. O poţi include în multe combinaţii, de la cele casual până la cele stilate pentru ieşirile sofisticate în oraş! 

Tu cum alegi să o porți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *