Cum se îmbracă un skater cool?

Cum se îmbracă un skater cool?

Ţinuta potrivită şi echipamentul necesar

Chiar dacă skateboardingul nu este un sport de duzină în România, există şi tineri care iubesc senzaţiile deosebite şi libertarea oferite de practicarea acestuia.

Este practic o simbioză între grafitti, muzică, atitudine cool și spirit liber.

Ştim totuşi că în statele occidentale skateboardingul este un sport mainstream, ceea ce ne permite să ne inspirăm în alegerile pe care le facem vizavi de acesta.

Tipologia skaterului clasic

 

Cum se îmbracă un skater cool?

 

Există o anumită tipologie a skaterilor: părul lung, şuviţele ieşite de sub şapca întoarsă cu cozorocul în spate sau de sub un fes colorat, pantalonii trei sferturi lăsaţi, tricouri largi cu grafică cool şi încălţări butucănoase.

Da, chiar dacă pare dezordonat, genul acesta de outfit are farmecul lui.

Echipament necesar

Ceea ce trebuie să reţinem de aici este că pentru practicarea skateboardingului este nevoie de o ţinută extraordinar de comodă, care să îţi permită libertatea de mişcare.

 

Dacă eşti începător trebuie să ştii că pe lângă placa de skate vei avea nevoie de o pereche de skate shoesşi, desigur, de un echipament de protecţie. Optează pentru încălţăminte cu talpa dreaptă, care nu este alunecoasă – îţi va fi de mare ajutor pentru a nu aluneca de pe skate. În plus, trebuie să fie comodă, să ţi se potrivească perfect, şi de ce nu: cool, adică în culorile şi cu printurile preferate.

 

Este foarte important să ţii cont de aceste caracteristici în alegerea perechiei potrivite de skate shoes, deoarece calitatea mişcărilor efectuate este dată de asocierea corectă între placa de skate, pantofi şi mai ales de stilul de skateboarding adoptat.

 

Cum se îmbracă un skater cool?

 

Pantofii de skate sunt la modă încă din anii ’70, iar de-a lungul timpului modelele s-au reinventat în mod continuu. Pot fi purtaţi chiar şi la ţinutele casual, alături de nişte blugi skinny şi un tricou simplu sau un tricou polo.

 

Chiar dacă trendul este să fii cât mai liber pe placă,  trebuie totuşi să porţi protecţie. Genunchierele, cotierele şi casca sunt esenţiale. Depinde de tine dacă le porţi, însă la început ar fi recomandat. Dacă nu ştii de unde să îţi achiziţionezi o placă de skate, avem o recomandare: FlavaShop îţi pune la dispoziţie o mulțime de plăci de skate super colorate şi cu modele cool, în vogă.

 

Pe scurt, dacă eşti pregătit să începi să practici skateboardingul fii sigur că îţi alegi echipamentul corect!

În ceea ce priveşte ţinuta: cu cât mai comodă şi nestudiată, cu atât mai bine!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *