Eşarfe personalizate

Eşarfe personalizate

Cum îţi accesorizezi ţinuta pentru a atrage toate privirile

Deoarece vara este pe final, eşarfa, accesoriul chic care ne poate completa orice ţinută sobră din zilele mai  reci, îşi ocupă locul de cinste. Simple sau cu un design unic, lungi sau scurte, colorate sau monocrome, eşarfele nu se vor demoda niciodată. Acestea sunt un simbol al eleganţei feminine, iar purtate corespunzător pot scoate din anonimat orice ţinută.

Eşarfe personalizate

În funcţie de preferinţe, poţi opta pentru o eşarfă supradimensionată pe care să o porţi şi pe post de şal sau cardigan, o eşarfă pătrată care îţi va da un plus de rafinament în orice moment şi care poate fi purtată cu succes la cele mai extravagante evenimente sau, pentru o esarfa cu imprimeuri vesele în culorile toamnei. Dacă pur şi simplu eşti o persoană care tot timpul doreşte ceva diferit şi nu vrei să te orientezi după tendinţele şi propunerile designerilor, poţi opta cu încredere pentru o eşarfă personalizată.

Este un accesoriu creativ şi atractiv, care poate adăuga un strop de atitudine ţinutei tale. Poţi alege imprimarea unuit text, a unor imagini reprezentative, sau doar aplicarea unei broderii, a unei dantele fine.

De asemenea, indiferent de modul în care alegi să îţi personalizezi eşarfa este foarte bine să alegi corect culorile şi să mergi pe nuanţele toamnei, precum bordo, galben muştar sau verde smarald. Cu siguranţă vei atrage numai priviri apreciative.

Eşarfe personalizate

Trebuie să ai în vedere o regulă de bază simplă: dacă alegi o eşarfă în culori neutre, ai grijă ca textele sau modelele cu broderie care vor ajuta la crearea unui accesoriu unic să fie în culori puternice. Vei adăuga o pată de culoare care va înveseli întreaga ţinuta. Dacă pe de altă parte alegi o eşarfă în culori puternice, trebuie să mergi pe o broderie în altă culoare, care să se potrivească perfect din punct de vedere cromatic şi care să te ajute să echilibrezi ţinuta.

De asemenea, poţi alege moduri inedite de a-ţi transforma ţinuta purtând eşarfa sub diverse forme: o poţi transforma în funda sau o poţi purta pe cap, legată într-o parte.

Cel mai important lucru este ca modelul ales să se potrivească cu starea ta de spirit, cu temperamentul, şi evident cu sezonul.

Lasă-ţi imaginaţia liberă şi adu un plus de originalitate ţinutei cu un accesoriu simplu dar de efect: eşarfa! 

Eşarfe personalizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *