Fii gata pentru o toamnă colorată!

Scris de Gabriela | @stylishcircle
fii-gata-pentru-o-toamna-colorata.jpg

Tonuri calde pentru un sezon răcoros


Toamna este sezonul schimbărilor şi momentul prielnic pentru a aduce un nou suflu garderobei tale. Anul acesta sezonul vine cu o paletă generoasă de tonuri, printre culorile vedeta aflându-se portocaliu cadmiu, albastru riverside, gri rechin, verde măsliniu, roz caşmir sau galben muştar. Chiar dacă sunt culori consacrate, printr-o combinaţie reuşită acestea pot aduce cu succes o ţinută obişnuită la un alt nivel. 


Nu încape îndoială ca zicala “Spune-mi cum te îmbraci ca să-ţi spun cine eşti!” îşi are acoperirea în realitate. Culorile transmit emoţii şi au puterea de a ne schimba starea generală la nivel psihologic. Acestea sunt o modalitate de expresie a propriei personalităţi. 


Care sunt culorile ce trebuie să se regăsească în garderoba ta sezonul acesta? 


Albastru riverside – este un albastru rece şi calmant, o combinaţie între bleumarin şi albastru cobalt puternic. Cu alte cuvinte este un albastru închis uşor estompat. O asemenea nuanţă poate arăta foarte bine asortată cu diverse culori vibrante şi poate da un aer misterios oricărei ţinute. 

Sursa: Whowhatwear.com


Roşu aurora – este o culoare clasică, purtătoare a unei semnificative doze de erotism. Este un roşu cu nuanţe senzuale şi calde, perfect pentru a da culoare unei zile mohorâte de toamnă. 

Sursa: Pinterest.com


Galben muştar- arată splendid în combinaţie cu negru sau verde măsliniu. Este o culoare caldă care sugerează frumuseţea naturii: frunzele căzute ale toamnei. 

Sursa: Justthedesign.com


Orhidee ametist –nuanţa fantezistă ce îndeamnă la visare.  Această culoare care ne trimite cu gândul la un câmp de levănţică poate transforma instantaneu o ţinută, rupând barierele banalului. 

Sursa: Pinterest.com


Gri rechin – chiar dacă este o nuanţă neutră, griul e pentru look-urile clasice, sobre. Poate fi purtat în ţinutele business sau elegante, emanând seriozitate. Putem întâlni această nuanţă în colecţiile semnate: Michael Kors, Zac Posen sau Stella McCartney

Sursa: Pinterest.com


Portocaliu cadmiu – este o culoare foarte caldă, luminoasă şi perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă. 

Sursa: Instyle.com


Roz caşmir – reprezintă o culoare ce emană un sentiment de linişte şi frumuseţe. Pentru o ţinută delicată, suavă şi feminină aceasta este nuanţa potrivită. Combin-o cu tonuri neutre şi vei obţine un look ultra-chic. 

Sursa: Glamradar.com/


Verde măsliniu – deşi poate fi atribuită unei game de culori neutre, este o nuanţă pe val în această toamnă. Poate veni în completarea unor culori mai intense creând ţinute de efect. Cel mai adesea regăsim verdele oliv la jachetele în stil army, însă şi o rochie de mătase în această nuanţă, accesorizată potrivit poate fi cu adevărat spectaculoasă. 

Sursa: Stylishlyme.com


Cafeniu – ne aminteşte de aromă plăcută a cafelei cu lapte şi poate fi o bază minunată pentru orice ţinută. Această culoare pământie şi elegantă o vedem adesea în articole vestimentare precum: trenciuri, geci de piele, cardigane sau veste din blană – de altfel, esenţiale pentru această toamnă. 

Sursa: Glamradar.com/


Combinaţia alb-negru – deoarece nu se demodează niciodată este perfectă pentru toate sezoanele şi se îmbină extraordinar cu oricare altă nuanţă. De asemenea acesta combinaţie este potrivită tuturor stilurilor. 

Sursa: Topdreamer.com


Varietatea de culori este una foarte mare, oscilând de la acromatica clasică (alb-negru) până la culori plăcute de toamnă. Cu puţină inspiraţie vei putea să îţi creezi o ţinută originală şi în trend, care să reflecte bunul gust şi stilul personal.  


Rămâi stylish în fiecare zi! 

Noutăți

Oferte

Abonează-te la newsletter-ul StylishCircle

Primește doza săptămânală de inspirație cu stil, cadouri și reduceri

{{subscribe_error}} Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul StylishCircle Abonează-te

Instagram

Postări recente