Fond de ten pentru ten mixt

Fond de ten pentru ten mixt

Un produs esenţial pentru un ten de invidiat

Fondul de ten reprezintă produsul care ar trebui să se regăsească în arsenalul cosmetic al oricărei femei preocupate de sănătatea şi frumuseţea pielii. Chiar dacă ai fost înzestrată cu un ten impecabil şi consideri inutilă folosirea fondului de ten, sau pur şi simplu eşti adepta bine-cunoscutei concepţii potrivit căreia fondul de ten face tenul să arate mai matur şi îmbătrâneşte pielea, măcar ocazional se recomandă aplicarea acestuia, datorită rolului important pe care îl are în protejarea tenului de agenţii externi precum vântul, soarele sau poluarea. De asemenea, un fond de ten de calitate poate să scoată în evidenţă trăsăturile feţei, conferind luminozitate şi uniformizând nuanţa pielii.

Achiziţionarea fondului de ten se poate dovedi a fi o sarcină dificilă iar cel mai important aspect de care trebuie să ţinem cont, pentru a face cea mai bună alegere, este tipul de ten. Chiar dacă este cel mai des întâlnit, tenul mixt necesită o îngrijire specială iar găsirea unei formule care să cuprindă toate ingredientele benefice atât pielii grase cât şi pielii uscate poate fi destul de anevoioasă.  În plus, fondul de ten trebuie să aibă în compoziţie ingrediente prietenoase, lipsite de substanţe nocive şi parabeni.

Cel mai bun fond de ten, care se poate adapta nevoilor unui ten mixt, este cel pe bază de apă, fără uleiuri în compoziţie care pot face mai mult rău decât bine. Datorită texturii fluide, uşoare, care se absoarbe rapid, acesta poate da un finish perfect machiajului oferind pielii aspectul neted şi catifelat. Printre avantajele folosirii unui fond de ten pe bază de apă se află rezistenta îndelungată şi o acoperire optimă care nu permite formarea luciului. De asemenea, trebuie acordată o mare importanţă nunanței fondului de ten care trebuie să fie identică cu cea a pielii, pentru a nu crea aspectul de mască.

Un fond de ten pentru ten mixt este Revlon Colorstay care are o acoperire bună, şi care poate menţine aspectul mat al zonelor grase pentru întreaga zi, oferind în acelaşi timp hidratarea corespunzătoare.

Fond de ten pentru ten mixt

Fond de ten Colorstay pentru ten mixt

Ideal este şi Healthy Mix Serum de la Bourjois care poate face faţă cu brio problemelor cu care se poate confrunta tenul mixt, echilibrând atât zonele uscate cât şi pe cele grase, chiar dacă acesta este potrivit tuturor tipurilor de ten.  Având în compoziţie un adevărat  cocktail de vitamine şi fructe, poate  reda vitalitatea şi luminozitatea pielii terne.

Fond de ten pentru ten mixt

Alegerea fondului de ten este primul pas către un machiaj impecabil. Orientează-te către produse de calitate şi cu siguranţă vei avea un look mereu proaspăt şi strălucitor!

Fond de ten pentru ten mixt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *