Fusta Tartan

Fusta Tartan

Fusta din stofă cadrilată

Tartanul este imprimeul scoțian care își are originile în secolul al XVI-lea. Acest print este îndrăgit de toți designerii autohtoni și poate fi regăsit în colecțiile Burberry, Lanvin, Marc by Marc Jacobs sau Louis Vuitton.

Tartanul este versatil și poate fi integrat cu mare succes în ținute punk-rock, alături de alte piese grunge, accesorii din piele sau ghete biker, dar și în look-urile elegante, alături de elemente clasice.

 

Iarna asta îndrăznește să realizezi combinații inedite cu ajutorul fustei tartan!

 

Fusta Tartan

Fustă mini & Fustă creion

 

În sezonul acesta, fusta din stofă cadrilată face furori deoarece se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă.

Investește într-o fustă tartan clasică, în alb și negru, care cu siguranță o vei purta mai mulți ani la rând.

Avantajul este că acest gen de fustă poate fi purtată cu un top chic, de inspirație vintage, chiar cu bocanci militărești, precum în perioada grunge din anii ’90.

O fustă din stofă cadrilată este o piesă vestimentară care este perfectă pentru femeile cu imaginație.

 

Dacă atunci când te gândești la fusta tartan îți vine în minte doar un outfit în stil office, cu siguranță nu ești conștientă de potențialul infinit pe care îl are.

 

Fusta Tartan

polyvore.com

 

Cum era de așteptat, fusta din stofă cadrilată poate fi integrată cu mare succes pentru un outfit office, alături de pantofi stiletto, cămăși monocrome și sacouri elegante.

Fustele mini tartan pot fi cu ușurință asortate la helănci, trench-uri și la cizme până la genunchi, pentru un look nonconformist și tineresc.

Stofa ecosez este un material gros și călduros care ne duce cu gândul la o modă conservatoare și rigidă.

Deoarece este de inspirație masculină putem realiza un mix interesant între o fustă creion din stofă tartan împreună cu un top din dantelă și o pereche înaltă de tocuri.

Pentru un plus de senzualitate alege o fustă roșie care te va ajuta să obții un look femme fatale.

 

Fusta Tartan

iraseye.com

 

Imprimeul tartan este fără îndoială preferatul nostru pentru sezonul rece, motiv pentru care vă recomandăm să aveți în garderoba voastră cel puțin o fustă cu acest print, deoarece este versatilă și vă ajută să obțineți look-uri foarte variate.

 

One thought on “Fusta Tartan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *