Fusta tulle asimetrică

Fusta tulle asimetrică

Ținute cool și tinerești

Nu este obligatoriu să fii balerină ca să porți fuste tulle. Acest model de fustă a devenit foarte popular și la modă în ultimii ani.

De la celebrități autohtone până la bloggerițe internaționale, toată lumea poartă fusta tulle asimetrică. Este o piesă vestimentară extrem de versatilă, care te poate scoate din impas atunci când nu știi ce să porți.

Fusta tulle asimetrică este o alegere ideală atât pentru ținute casual, cât și pentru ocazii speciale. Deși de mici am visat să fim prințese sau balerine, niciodată nu am avut curajul să purtăm fusta din voal în viața de zi cu zi. Asta până când într-o zi am văzut-o pe Carrie Bradshaw din Totul despre sex îmbrăcată într-o fustă tulle verde.

 

Fusta tulle asimetrică

wheretoget.it

 

Din acel moment fusta tulle a devenit o tendință populară în rândul femeilor. Ea este inspirată din fustele balerinelor, dar este mai largă și mai lungă. Fusta tulle este o piesă vestimentară statement care ar trebui să se afle în garderoba ta.

 

Inițial, fusta tulle asimetrică se regăsea doar printre ținutele romantice și diafane, fiind des întâlnită în nuanțe delicate precum bej, roz sau crem.

În ziua de azi, fusta tulle se găsește într-o varietate mai largă de culori și poate fi inclusă și în outfituri punk-rock, alături de bocanci și o jachetă de piele.

Pentru o astfel de ținută îți recomandăm să alegi o fustă în culori închise precum verde închis, negru sau bleumarin.

 

Fusta tulle asimetrică

topshop.com, tricou cu umerii goi & botine negre

 

O tendință a momentului este fusta tulle asimetrică în culori vibrante și puternice precum albastru regal, mov sau roșu.

Mai există și modele extravagante, sofisticate cu aplicații de paiete sau chiar cristale Swarovski.

Deși fusta tulle este considerată o piesă complicată ea este foarte ușor de purtat. Însă deoarece atrage atenția ideal este să o asortăm mereu cu haine simple.

Poți alege un tricou alb și accesorii delicate.

În ceea ce privește încălțămintea, nu există reguli. O poți purta cu bocanci, botine, tocuri înalte sau cu teniși.

 

Fusta tulle asimetrică

farfetch.com, jachetă de piele & ghete chelsea

 

Sezonul acesta optează pentru fusta tulle asimetrică. Ea poate fi purtată de oricine, indiferent de vârstă sau de siluetă. Îți va da un aer fresh, tineresc și modern.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *