Fuste de iarnă de blugi

Fuste de iarnă de blugi
-25%
-31%
109.00 lei
-39%
-50%
79.00 lei
-34%
79.00 lei
-25%
-34%
-38%
99.00 lei
-29%
99.00 lei
-28%
-38%
99.00 lei
-19%
219.00 lei
-38%
99.00 lei

3 stiluri diferite pentru ţinute de iarnă feminine

Nu te lasa descurajată de faptul că frigul a venit şi nu ceda în faţa unei banale perechi de pantaloni. Chiar dacă instinctul îţi spune să acoperi fiecare centimetru de piele, nimic nu este mai feminin decât o fustă.

Fusta poate fi piesa vestimentară perfectă pentru suprapuneri originale şi outfituri de efect, iar dacă sunt combinate într-un mod corect te pot feri de frig într-un mod extrem de stylish.

Realizată fiind dintr-un material solid – denimul, fusta de blugi este perfectă pentru vremea rece.

Iată ce fuste de blugi sunt în trend şi cum să le asortezi penru a obţine nişte ţinute chic, dar călduroase. 

  • Fusta mini de blugi poate fi combinată într-o manieră foarte stilată. Asortează fusta cu un pulover pe gât din caşmir şi cu o pereche de cizme înalte până la genunchi în nuanţa încântătoare a sosului delicios de caramel. Pentru a da un aer inedit acestui look, alege să porţi pe post de accesorii o geantă de umăr cu animal print şi cu  ciucuri şi o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi.

 

Fuste de iarnă de blugi

Sursa: pinterest.com

  • Dacă eşti de părere că fusta blugi mini nu te fereşte suficient de frig, optează pentru o fustă midi de blugi. Poart-o cu un pulover basic şi cu o pereche de botine până la gleznă. Pentru a scoate ţinuta din sfera banalului, adaugă accesorii, precum o brăţară manșetă şi nişte inele cu accente vintage.

Fuste de iarnă de blugi

Sursa: collagevintage.com

  • Chiar şi fusta maxi de blugi poate arăta foarte bine într-o combinaţie cu alte articole vestimentare potrivite sezonului rece. Alege un model de fusta maxi cu crăpătură amplă pe picior, asorteaz-o cu nişte botine nude şi cu un pulover într-o nuanţă caldă: galben muştar.

Fuste de iarnă de blugi

Sursa: pinterest.com

  • Dacă vrei un look cu tentă retro, atunci combina fusta maxi de blugi cu o pereche de cizme înalte, o cămaşă şi o jachetă de piele. Adaugă nişte ochelari polarizați şi o geantă de umăr vintage.

Fuste de iarnă de blugi

Sursa: whowhatwear.co.uk

Există multe modalităţi de a asorta fuste de blugi pentru sezonul rece. Optează pentru fusta blugi mini dacă eşti o femeie încrezătoare şi vrei să scoţi la iveală latura ta sexy, alege fusta midi pentru ţinutele clasice, cuminţi şi fusta maxi pentru zilele foarte reci când vrei să fii protejată de frig, dar vrei totuşi să ai o ţinută chic, feminină.

Acum că ai aflat cum alegem noi să purtăm fusta de blugi iarna, împărtăşeşte-ne şi ideile tale!

Sursa cover image:lavendascloset.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *