Fuste maxi de seară

Fuste maxi de seară

Seducţie şi rafinament

 

Ce poate fi mai confortabil şi în sezonul rece decât o fustă maxi? Accesorizată cum trebuie, aceasta poate fi purtată chiar şi atunci când temperaturile scad mult sub medie. În plus, poate fi potrivită atât pentru ţinutele de zi cât şi pentru cele de seară.

Dacă pentru zi modul de stilizare pentru fusta maxi este cât se poate de evident: botine până la gleznă, cardigane groase, blazere chic, eşarfe călduroase, pentru ţinutele de seară trebuie să acorzi ceva mai multă atenţie.

Iată ce fuste maxi de seară te pot scoate în evidenţă la un eveniment sofisticat:

Întotdeauna materialele vaporoase îţi vor oferi un aer feminin, elegant. Alege o rochie maxi plisată în nuanţa superbă a vinului roşu şi asorteaz-o cu o bluză neagră din mătase. Pentru un plus de glam, alege să completezi ţinuta cu o pereche de sandale aurii şi cu un clutch negru sau auriu. Poartă un zâmbet larg pe buze şi fii pregătită să fii bombardată cu complimente!

 

Fuste maxi de seară

Sursa: stylishwife.com

 

Cu o fustă maxi de seară într-o nuanţă neutră precum bejul, nuanţa fildeşului sau chiar în nuanţa plăcută de cappuccino, nu ai cum să dai greş. De asemenea, pentru un look elegant combină fusta cu o bluză într-o nuanţă închisă cu aplicaţii din dantelă. Pentru un look deosebit de stilat adaugă şi un colier supradimensionat cu model floral şi o pereche de sandale în stil minimalist în nuanţa bluzei.

 

Fuste maxi de seară

Sursa: pinterest.com

 

Fusta maxi de tulle poate să te transforme într-o apariţie demnă de cele mai mari reviste de modă. Alege o fustă într-o nuanţă de roz pal şi accesorizeaz-o cu un crop top cu aplicaţii din pietre. Vei străluci în adevăratul sens al cuvântului. Iar dacă vrei să dai naştere unui contrast cu care să stârneşti invidia tuturor femeilor, asortează fusta cu o geantă plic cu puf. E o combinaţie nonconformistă, dar de succes. Dacă porţi fusta în acelaşi stil ca şi Kenza, fii pregătită să uimeşti!

 

Fuste maxi de seară

Sursa: weheartit.com

 

Fusta maxi neagră poate fi piesa ideală pentru momentele în care nu ştii exact ce să porţi la o petrecere de tip cocktail. Iar dacă deţii şi un model din dantelă, ai dat lovitura! Asorteaz-o cu piese în nuanţe complementare şi cu o coafură pe măsură. Iată o ţinută pe gustul nostru:

 

Fuste maxi de seară

Sursa: theivorylane.com

 

Este evident că fustele maxi îţi pot da acel aer rafinat pe care fiecare femeie doreşte să îl emane în serile deosebite.

Spune-ne cum alegi să porţi fusta maxi de seară, iar noi vom realiza un colaj care să inspire cât mai multe femei! 

Sursa imaginii cover: pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *