Geanta de umăr pentru bărbaţi

Geanta de umăr pentru bărbaţi

Geanta care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat.

Ştim! Te-ai gândit de foarte multe ori că este o prostie ca în calitate de bărbat să porţi genţi.

Genţile sunt un moft şi doar femeile le poartă,așa gândesc majoritatea bărbaţilor.

Chiar dacă mulţi bărbaţi nu ar purta niciodată o geantă, iată ceva care îţi va schimba cu siguranţă părerea: bărbaţii au fost primii care au purtat o geantă. În plus, acestea sunt o necesitate, nu un moft. Este mult mai elegant să porţi documentele într-o geantă decât să le ţii în buzunarele de la pantaloni sau în mână.

Geanta de umăr pentru bărbaţi

Source: lookastic.com

Geanta messenger

Gândeşte-te că te-ai trezit brusc într-o dimineaţă şi eşti în întârziere la facultate sau la locul de muncă. Telefonul îţi sună în buzunar, ai nevoie de o foaie pe care să îţi notezi rapid ceva, dar nu îţi este la îndemână şi până chiar şi singurul pix pe care îl ai la tine s-a rătăcit pe fundul buzunarului. Nu crezi că ţi-ar fi mult mai uşor cu o geantă de umăr la îndemână. De obicei, aceste genti au suficiente buzunare interioare pentru a avea acces rapid la orice ai nevoie.

Geanta de umăr pentru bărbaţi

Source: pinterest.com

Geanta messenger Frye Chris

În ultima vreme geanta de umăr a devenit un accesoriu purtat din ce în ce mai mult de bărbaţi. Aceasta mai este cunoscută şi sub numele de geanta tip poştaş sau geanta messenger şi este confecţionată în general din materiale precum: pânză, nailon, pvc şi au o baretă care vine peste umăr. Totuşi, pentru bărbaţii mai stilaţi, care preferă stilul casual chic sau smart casual există şi varianta din piele.

Geanta de umăr pentru bărbaţi

Source: onabags.com

Geanta messenger gri

O asemenea geantă se poate purta peste umăr sau după gât, agăţată în diagonală, scopul ei fiind acela de a-ţi lăsa braţele libere şi de a-ţi asigura maximum de confort. În plus, aceasta geantă este opţiunea cea mai inteligentă atât în ceea ce priveşte stilul cât şi funcţionalitatea.
Aşadar, de ce ar trebui să îşi îndrepte câţi mai mulţi bărbati atenţia către genţile messenger:

  • Pentru un look urban şi elegant foarte îngrijit.
  • Nu vrei să ai acelaşi look de licean, purtând zi de zi un rucsac
  • Poţi alege dintr-o gamă largă de modele, ţesături şi dimensiuni
  • Pentru a avea acces foarte rapid la lucrurile esenţiale
  • Pentru confort

Te-am convins? Din momentul în care îţi vei achizitona o geantă de umăr îţi va fi greu să crezi că ai trăit până acum fără ea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *