Ghete de iarnă

Ghete de iarnă

3 modele de ghete de iarnă

Încălțămintea reprezintă o formă de exprimare personală și o reflectare a propiului nostru stil vestimenar. Deoarece anotimpul friguros este în toi, vă provocăm să aduceți un pic de culoare și originalitate încălțămintei de iarnă.

Dacă întreg orașul este acoperit cu zăpadă, atunci nu ai foarte multe opțiuni când vine vorba de ghete de iarnă – ai nevoie de o pereche călduroasă, impermeabilă, practică și stylish.

Ghete de iarnă

bmodish.com & makeupandbeautycare.com

 

Ghete de iarnă

Ghete îmblănite & Ghete albe

1. Ghete UGG

Compania UGG Australia folosește exclusiv doar piele de oaie de cea mai înaltă calitate, ghetele fiind îmblănite în interior, având de asemenea talpa rezistentă și durabilă.

Acest gen de ghete pot fi purtate doar împreună cu ținute casual, adică la shopping, la școală sau atunci când ieși la o cafea în oraș.

Alege să porți încălțămintea UGG în combinații lejere, cu colanți, ciorapi groși sau cu blugi skinny. Nu se potrivesc nicidecum la ținute elegante sau la evenimente formale.

Ghete de iarnă

2. Ghete din piele întoarsă

Deși nu sunt atât de practice atunci când este zăpadă afară, încălțămintea din piele întoarsă este la modă și foarte feminină.

Designerii de renume consideră acest tip de ghete ca fiind grațioase și stilate.

Se pot găsi într-o abundență de modele și culori, de la diverse brnaduri precum Timberland, UGG sau Kalapod, iar ideal ar fi să alegi o pereche extravagantă, pe care o poți purta împreună cu o ținută all-black.

 

Ghete de iarnă

camillestyles.com

 

3. Ghete cu blăniță

În acest an, blănița a devenit un accent trendy, care este preferat de toți designerii români.

În diferite nuanțe de galben, albastru, mov și verde, blănița ca și detaliu, poate aduce un plus de îndrăzneală și nonconformism oricărui look pe care îl vei aborda.

O pereche stilată te va face să arăți mai atrăgătoare și elegantă, chiar dacă ghetele nu sunt cu toc.

 

Ghete de iarnă

southerncurlsandpearls.com

 

Aceste trei tipuri de ghete prezentate sunt ideale pentru orice fashionistă, deoarece sunt ușor de integrat în outfit-uri urbane și chiar potrivite pentru drumețiile pe munte.

Moda din ziua de azi nu mai consideră încălțăminea un simplu element al ținutelor noastre, ci aceasta ne ajută să ne exprimăm personalitatea și preferințele artistice.

Pentru a găsi perechea perfectă de ghete de iarnă, este ideal să găsim un echilibru între practicabilitate și originalitate, deoarece și stilul, dar și confortul, sunt în aceași măsură la fel de importante.

 

Ghete de iarnă

alinaceusan.net

 

Indiferent de stilul personal, în acest sezon nu ducem lipsă de încălțăminte de iarnă, deoarece avem o gamă largă pusă la dispoziție, care ne ajută să găsim modele unice și stylish pentru toate gusturile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *