Haine sport pentru femei

Haine sport pentru femei

Moda Fitness

Îmbrăcămintea sport a devenit în ultima perioadă tot mai căutată, mai ales în rândul femeilor care practică fitness-ul în mod regulat. Tot mai multe branduri au introdus în magazinele lor un department special cu haine sport pentru femei.

Este important să înțelegem că indiferent ce sport am practica, de la Yoga la alergare, înot sau ciclism, îmbrăcămintea adecvată este un element principal pentru a ne simți confortabil. În funcție de activitatea sportivă, hainele trebuie să îndeplinească anumite criterii, cum ar fi să fie elastice sau să absoarbă transpirația. În afară de aceste aspecte, este recomandat de asemenea să alegem haine care să se potrivească cu gusturile noastre vestimentare pentru un plus de confort psihic.

Haine sport pentru femei

athleisurezone.com

Haine sport pentru femei

Colanți Nike

Dacă iubiți jogging-ul, atunci este indicat să aveți în primul rând încălțăminte pentru alergat, de preferat cu pernuțe pentru a proteja piciorul.

În ceea ce privește hainele, fii atentă să alegi materiale naturale, care ajută pielea să respire.

Pentru Yoga sau Pilates este necesar să avem îmbrăcăminte elastică, datorită mișcărilor intense de întindere.

Deși orice model de pantaloni pot fi potriviți, noi îți recomandăm o pereche cu talie înaltă, pentru a te simți în largul tău atunci când practici posturi de aplecare sau răsucire.

Pentru femeile care practică ciclismul este indicat să poarte pantaloni speciali cu protecție, care sunt cruciali pentru a te feri de dureri și disconfort.

Alegerea încălțămintei este la fel de importantă, așadar optează pentru o pereche cu talpa dură, care te va ajuta să ții fix piciorul pe pedală.

Haine sport pentru femei

Bluză de Trening

Dacă drumețiile sunt activitatea ta sportivă preferată, atunci trebuie din timp să anticipezi temperaturile, condițiile meteo și terenul imprevizibil.

Investește într-o pereche de bocanci care sunt potriviți atât vara, cât și iarna sau pentru drumeții mai ușoare poți alege și o pereche de adidași pentru alergat.

În ceea ce privește hainele, recomandat este să îți iei mai multe straturi, precum și pantaloni lungi care te pot feri de insecte sau julituri.

Haine sport pentru femei

reebok.com

Haine sport pentru femei

Tricou sport

Deși multe femei încă continuă să se îmbrace în colanți obișnuți și tricouri largi, considerând un moft îmbrăcămintea sport, totuși dacă avem o ținută corespunzătoare tipului de activitate pe care o practicăm, cu siguranță, ne vom simți mai confortabil și mai încrezătoare în noi înșine. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *