Haine sport pentru gravide

Haine sport pentru gravide

Îmbrăcămintea optimă pentru mămicile active

Sarcina reprezintă cea mai frumoasă şi emoţionantă perioada din viaţa oricărei femei, perioada în care se aducă la un loc un morman de amintiri ce le vei purta cu tine toată viaţa.

Tocmai de accea trebuie să profiţi de această perioadă. Nu trebuie să te restricţionezi de la nimic, nici măcar de la sport! Nu eşti bolnavă, eşti doar însărcinată!

Haine sport pentru gravide

Sursa: aliexpress.com

Aşadar, indiferent că eşti gravidă în 2 luni sau în 7 luni este recomandat să faci puţină mişcare. Singura diferenţa constă în faptul că nu trebuie să faci antrenamente prea solicitante, ci să te concentrezi pe antrenamente foarte lejere. Pentru asta vei avea nevoie de îmbrăcămintea adecvată.

Iată ce haine sport pentru gravide trebuie să ai în garderobă:

 

  • În prima parte a sarcinii poţi alege să porti ce tip de haine sport doreşti, chiar şi mulate. Însă de preferat ar fi să optezi pentru piese vestimentare cu croi mai larg pentru a le putea folosi pentru o perioadă îndelungată de-a lungul sarcinii.

Haine sport pentru gravide

Sursa: aliexpress.com

  • Bluza poate fi dintr-un material stretch, care să se întindă şi să îţi fie confortabil, însă ţine minte că pe măsură ce sarcina avansează vei avea nevoie şi de o bandă de susţinere pentru burtica ta.
  • În cazul în care nu vrei să investeşti pentru o bandă cu susţinere, poţi opta pentru îmbrăcăminte sport special create pentru gravide. De obicei aceşti tip de îmbrăcăminte are un croi care avantajează burta aflată în creştere, menţinând un plus de confort şi menţinând greutatea acesteia în momentele în care faci sport, fără să te incomodeze.
  • Pantalonii trebuie să fie, de asemenea elastici. Poţi opta cu încredere pentru o pereche de colanţi, deoarece aceştia îţi vor da un plus de confort.

Haine sport pentru gravide

Sursa: aliexpress.com

  • Nu rămâne ancorată în ideea că trebuie să porţi haine închise la culoare pentru a ascunde kilogramele în plus acumulate de-a lungul sarcinii. Dimpotrivă, fii mândră de această perioadă şi alege haine cu imprimeuri jucăuşe şi culori vesele.
  • Pe lângă hainele sport, trebuie să ştii că şi încălţămintea pe care o vei purta este extrem de importantă, având în vedere că centrul tău de greutate este în schimbare. Aşadar, în zilele solicitante vei avea nevoie de o pereche de adidaşi comozi, care să fie uşor de încălţat şi de descălţat şi să fie potriviţi pentru tipul de mişcare pe care îl practici, fie jogging, fie yoga.

Tu ce haine sport alegi să porţi de-a lungul perioadei de sarcină?  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *