Haine sport XXL

Haine sport XXL

Cum te îmbraci dacă ai câteva kilograme în plus

Acum, ca primăvara este în toi, este momentul ideal să reintrăm în formă maximă. Însă, pentru a face asta ai nevoie de un echipament pe măsură în care să te simţi confortabil şi chic.

Dacă ai câteva kilograme în plus trebuie să ştii cum să-ţi alegi hainele sport pentru a arăta bine. Aşadar, iată ce haine sport XXL este recomandat să porţi la sală:

  • În primul şi în primul rând trebuie să îţi identifici forma corpului: clepsidră, pară, triunghi, măr. Nu alege niciodată haine mai largi pe principiul că cele câteva kilograme vor dispărea instantaneu. Acestea nu vor face altceva decât să te măreasca, nu să te ascundă cum speri. Este important să îţi alegi mărimea potrivită!

Haine sport XXL

Sursa: pinterest.com

Pantaloni sport

  • Este esenţial să optezi pentru o bustieră sport care să îţi ridice sânii şi să nu te strângă. Dacă te va strânge va lăsa la iveală formele inestetice. Poţi opta, de asemenea şi pentru lenjerie modelatoare care nu numai că va ascunde imperfecţiunile, dar va modela forma corpului creând o bază pentru îmbrăcăminte.
  • Peste bustiera sport poartă neapărat un tricou, nu un maieu. Pentru că tot este primăvara alege culori vesele, imprimeuri mari care te fac mai mică sau tricouri cu dungi sau detalii verticale care alungesc corpul .

Haine sport XXL

Sursa: huffingtonpost.co.uk

 

  • Trebuie să ştii că nuanţele puternice se pun acolo unde vrei să atragi atenţia. Spre exemplu dacă  ai talia mai mică şi vrei să o scoţi în evidenţă poartă ceva deschis la culoare. Ochiul privitorului va fugi automat în partea de sus. Zonele pe care vrei să le laşi în anonimat acoperă-le cu haine în nuanţe neutre, nu neapărat negre.
  • Nu purta colanţi sport decât dacă ai de gând să îi combini cu  un tricou lung, în niciun caz cu un crop top sau cu o bluză scurtă mulată. În schimb, poartă o pereche de pantaloni de jogging. Dacă totuşi vrei să porţi un crop top, poartă un hanorac în talie pentru a-ţi accentua formele.

Haine sport XXL

Sursa: pinterest.com

Optează pentru haine sport XXL din materiale cu întindere care oferă mobilitate sporită şi care să ţină la distanţă umezeală.

Nu uita! Fie că ai o siluetă silfidă sau că eşti plinuţă, hainele pe care le porţi trebuie să te pună în valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *