Jacheta polar

Jacheta polar

Îmbrăcăminte iarnă

În sezonul rece, atunci când alegem să mergem la munte, indiferent că practicăm sau nu sporturi de iarnă, este foarte important să ne îmbrăcăm astfel încât să nu ne fie frig, dar și să ne simțim confortabil.

Majoritatea dintre noi căutăm o geacă călduroasă, sport, dintr-un material ușor și care de preferabil să stea cambrată pe corp.

Acest tip de geacă ne protejează de temperaturi scăzute, de vânt și poate fi purtată doar cu un tricou sau un pulover subțire dedesubt. 

 

Jacheta polar îndeplinește toate aceste cerințe, fiind adesea indicat să o porți peste un tricou din microfibră sau chiar direct pe piele. Polarul este o haină comodă și plăcută la atingere, numele său venind de la polartec, cei care au inventat acest gen de material.

Este ideală pentru a menține căldura corpului la o temperatură plăcută, dar totuși ține minte că poate trece vântul prin ea, iar senzația poate fi neplăcută.

 

Jacheta polar

divainbocanci.ro

Ce tip de jachetă polar recomandăm?

  • Materialul fleece e necesar să fie dens, pentru a încălzi foarte bine corpul.
  • Este indicat să aibă glugă, care împiedică pierderea căldurii.
  • Croiala jachetei să fie cambrată, pentru a proteja corpul în mod optim.
  • Gulerul să fie călduros, pentru a spori protecția bărbiei și a gâtului.

 

Geaca fleece este făcută de obicei dintr-un material ușor și pufos, cu glugă, care încălzește bine corpul și poate fi purtată când practicăm sporturi de iarnă sau activități outdoor.

Acest gen de jachetă va înlocui cu succes puloverele din lână, care sunt grele și incomode.

Avantajul acestui material este că se usucă foarte ușor, deoarece reține puțină apă.

Ca și inconvenient este că are o rezistență scăzută la vânt, mai mereu fiind necesar un strat exterior pentru a te proteja.

Desigur, există în magazinele de specialitate și jachete polar cu membrană specială – pentru a te feri de vânt și ger.

În condiții extreme de umiditate și temperatură, jacheta fleece învăluie corpul într-un strat protector, pielea rămânând curată după efortul fizic.

 

 

Jacheta polar

allpromotion.ro

 

Jacheta polar

west-coast-aesthetic.com

Geaca polar ține foarte bine de cald, se întreține ușor și se usucă repede. Cu condiția să nu bată vântul, este alegerea ideală pe timp de iarnă, mai ales când mergem la munte.

Fie că ești iubitor de ture montane sau pur și simplu te-ai săturat de puloverele grele din lână, jacheta polar este perfectă pentru tine. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *