Lansare StylishCircle.ro la Timișoara

Scris de adriana.barar | @stylishcircle
lansare-stylishcirclero-timisoara.jpg

Peste 40 de bloggeri din întreaga țară au sărbătorit alături de noi

 

Am acceptat provocarea de a organiza un super event pentru lansarea portalului StylishCircle în România chiar dacă timpul a fost scurt.

Ne bucurăm însă că a ieșit foarte bine, chiar peste așteptările noastre, iar din fotografii vă puteți da seama și cât de tare s-au distrat și invitații.

 

După ce au ajuns și fetele aduse din București cu sprijinul celor de la Promotor Timișoara, am început ziua cu "Welcome coffee". Invitații au primit programul, un ecuson cu numele lor și o mică telecomandă pentru selfie-uri.

 

 

stylishcircle ecuson

 

pinkywishblog

 

După ce au făcut cunoștință toți, ne-am strâns sus pentru două prezentări. Prima, ținută de colega noastră Ioana, a fost despre conceptul StylishCircle, funcționalități, idei și planuri de viitor. Apoi, Tudor Personal Tailor ne-a prezentat o mică parte a colecției de sezon destinată evident bărbaților, că doar nu îi puteam neglija.

 

povestea stylishcircle

stylishcircle in Timisoara

 

candy bar event stylishcircle

 

candy bar

A urmat o binemeritată pauză de masă înaintea plecării către SmartFit Studio 2 unde îi aștepta o clasă specială alături de Iasmin Agoston. O parte au optat pentru mișcare, alții pentru relaxare în jacuzzi, dar cert e că nu mai doreau să plece de acolo.

smartfit

 

smart fit experienta bloggeri

 

smartfit jacuzzi

 

karting bloggeri timisoara

 

lansare stylishcircle in timisoara

 

stylishcircle karting

 

De la mișcare și relaxare la adrenalină pură. Karting la Red Motors Timișoara unde au avut parte de o competiție pe cinste pentru a câștiga marele premiu oferit de Bijuteria Noblesse.

Venise momentul pregătirii de petrecere așa că toată lumea plecase la hotel să se schimbe în timp ce noi ne-am întors în Club Alt pentru aranjarea cadourilor oferite de partenerii noștrii.

 

Mâncare foarte bună, băutură la discreție, surprize și multă voie bună până după miezul nopții. Candy-bar-ul și tortul oferit de Senneville au fost unele dintre cele mai frumoase surprize pregătite pentru oaspeții noștri care păreau fascinați de acestea!

După o petrecere lungă ce putea merge mai bine duminică dimineața decât o degustare de cafea. La Aethernativ am avut parte de un mic workshop alături de Bogdan care ne povestit despre diferențele între cafea Arabica și Robusta. 

 

stylishparty

 

stylish blogger party

 

party lansare stylishcircle

 

stylishcircle romania

stylishparty

 

stylishcircle ro launch

 

cadouri bloggeri

Tot acest eveniment nu putea să existe fără ajutorul partenerilor noștrii cărora vrem să le mulțumim pentru sprijin: Senneville, Smartfit Studio , Promotor Timisoara, Beauty Box, Cupio, Optica Eugen, Ciocolaterie Leonidas, Noblesse Tudor Personal Tailor, Peonies & Hydrangeas si Anita Bejenaru

 

 

 

Noutăți

Oferte

Abonează-te la newsletter-ul StylishCircle

Primește doza săptămânală de inspirație cu stil, cadouri și reduceri

{{subscribe_error}} Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul StylishCircle Abonează-te

Instagram

Postări recente