Modele de poșete

Modele de poșete

Top 3 genți 2017

În garderoba tuturor femeilor, numărul de poșete alături de perechile de pantofi ocupă un loc fruntaș. O femeie care iubește moda știe că o geantă bine aleasă reușește să îi ilustreze stilul vestimentar, și tocmai de aceea în fiecare sezon își va achiziționa cel puțin o geantă nouă.

 

În anul 2017, pielea naturală și cea întoarsă sunt materialele cele mai des folosite în materie de genți. În general, este bine să știm că nu contează brandul, ci mai ales designul poșetei. Astfel, ai libertatea de a alege model tău preferat, indiferent de buget.

Creatorii de modă ne îndeamnă să purtăm poșete cu forme practice, minimaliste, în culori ușor de asortat, preferabil din texturi și materiale deosebite. De la modele de poșete supradimensionate, potrivite pentru cumpărături sau genți mini, pentru ieșiri în oraș, la genți clasice și încăpătoare, pentru zilele aglomerate, ți-am pregătit o listă cu top 3 cele mai trendy modele de poșete pentru acest sezon.

 

1. Shopper Bag

Geanta tip plasă, denumită în engleză shopper bag, este deosebit de practică, mai ales pentru că o poți asorta la orice tip de ținută.

Forma sa ideală o face perfectă pentru femeile care au nevoie de tabletă sau laptop pe timpul zilei, dar și de alte lucruri precum căști, telefon, trusa de make-up și o carte.

Dacă abia acum te hotărăști să îți cumperi acest tip de geantă, atunci alege una din piele ecologică într-o culoare metalizată.

 

 

Modele de poșete

Geantă shopper metalizată & geantă maro

 

2. Geanta mini

Gențile mini sunt de fapt modele în miniantură ale unor poșete care sunt populare în varianta lor normală.

Datorită originalității sale, acest accesoriu cu siguranță îți va scoate în evidență outfitul.

Din piele naturală moale sau piele ecologică, cu franjuri, imprimeuri florale sau cu motive tradițional românești, poți găsi modele de poșete mini lucrate manual și fabricate chiar în România.

 

 

Modele de poșete

Geantă elegantă & poșetă mini

3. Geanta casual de mână

Pentru zilele încărcate și aglomerate alege să porți o poșetă clasică, care este extrem de verstilă.

Se potrivește cu orice tip de ținute, la birou, în călătorii sau la o cină romantică.

Simple, cu broderie sau cu imprimeu, în culori reci sau pastelate, aceste genți ne oferă libertatea de a le purta pe tot parcursul zilei, indiferent de stilul nostru vestimentar predominant.

 

Modele de poșete

Geantă imprimeu șarpe & geantă de piele

 

Tendințele în materie de accesorii ne poartă de la sezon la sezon prin diferite forme, culori și abordări. Nu orice geantă se potrivește stilului nostru, tocmai de aceea este important să știm să adaptăm trendurile la propria persoană pentru a avea un look original. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *