Paltoane lungi de damă

Paltoane lungi de damă

 Idei de ținute

Sezonul acesta, paltonul lung reprezintă alegerea celor mai multe fashioniste. Este foarte chic și se potrivește aproape oricărei siluete.

Poartă-l cu încredere dacă esti înaltă, dar și dacă ești mai mică de înălțime.

Vedetele și bloggeritele pot fi intodeauna o bună sursă de inspirație în ceea ce privește ținutele în tendințe, iar un trend proaspăt lansat este cel al paltoanelor lungi cu croială dreaptă. Acesta ne trimite cu gândul la moda anilor ’50, însă poate fi o investiție excelentă, deoarece linile clasice transformă paltonul lung într-o alegere practică și foarte chic.

Partea bună este că poți purta paltonul lung cu absolut orice ținută, de la cele casual, compuse din blugi și pulovere sau tricouri basic, până la cele festive care includ rochii elegante și pantofi cu toc înalt.

Pentru a-ți veni în ajutor, îți propun câteva moduri de a purta cu stil paltonul lung:

Poartă-l împreună cu o fustă scurtă (din denim sau din piele întoarsă). Combinația dintre o fustă din denim cu nasturi în față și o bluză pe gât este minunată. Deoarece este foarte frig afară completează ținuta cu niște dresuri groase și o niște botine călduroase.

 

Paltoane lungi de damă

Sursa: wheretoget.it

 

Un palton lung cu imprimeuri va scoate în evidența orice ținută. Poartă-l cu încredere într-un look casual: mom jeans, sneakersi și o bluză simplă, cu accente sport. Completează look-ul cu o căciulă drăguță, cu moț, și cu un rucsac mic, din piele.

 

Paltoane lungi de damă

Sursa: coolchicstylefashion.com

 

În cazul în care alegi să porți paltonul lung cu o rochie, asigură-te că lungimea celor două nu este identică. Și în niciun caz rochia nu trebuie să fie mai lungă decât paltonul. Asta dacă nu vrei să ai ln look demodat.

Dacă ești foarte înaltă, optează pentru încredere pentru un palton până în pământ. Alege să îl porți la o ținută all-black și vei arată foarte chic!

 

Paltoane lungi de damă

Sursa: justthedesign.com

 

Dacă ești mai mică de înălțime, alege un palton sub genunchi și poartă-l cu botine cu toc gros, înalt. Împreună cu niște pantaloni skinny va arată foarte bine!

 

Paltoane lungi de damă

Sursa: pinterest.com

 

Paltonul lung este în vogă sezonul acesta, însă nu face combinații ieșite din comun dacă nu ești foarte sigură pe ține.

Și mai ceva: nu purta paltonul lung cu o pălărie. Vei arată ca inspector Gadget! 

Paltoane lungi de damă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *