Paltoane lungi de iarnă

Paltoane lungi de iarnă

Idei de asortare pentru o petrecere sofisticată

 

Paltonul lung este cea mai populară alegere a tuturor fashionistelor în ultima perioadă. Cu toate acestea, trebuie să ştii exact ce lungime să alegi pentru a ţi se potrivi de minune. De exemplu, îl poţi purta cu încredere dacă eşti înaltă, însă dacă eşti mai mică de înălţime, optează pentru un palton cu o lungime până sub genunchi şi poartă-l cu o pereche de botine cu toc înalt.

Pentru că ştim că nu este uşor de asortat, dar totodată reprezintă cea mai bună alegere de asortare pentru o ţinută elegantă, am ales cele mai frumoase ţinute de la fashionistele de pe Instagram.

Paltoane lungi de iarnă. Idei de accesorizare pentru o petrecere sofisticată:

  • Dacă mergi la o petrecere formală organizată de firmă, optează pentru o rochie bandage şi pentru o pereche de stiletto. Indiferent de nuanţa rochiei şi a pantofilor, un palton lung va completa de minune aceasta ţinută. Ca accesorii optează pentru un plic elegant şi pentru nişter cercei candelabru.

Paltoane lungi de iarnă

Sursa imaginii: micahgianneli.com

 

  • Dacă trebuie să mergi împreună cu prietenii la o petrecere fancy, o variantă bună de asortare a paltonului lung ar fi împreună cu o fustă midi din piele, alături de o cămaşă masculină și un colier supradimensionat. Pentru a da un touch feminin acestei ţinute, vopseşte-ţi unghiile cu o ojă roşie şi adaugă un ruj roşu, senzual pe buze.

Paltoane lungi de iarnă

Sursa: pinterest.com

 

  • Cum altfel să mai porţi paltonul lung, dacă nu împreună cu clasica little black dress. Deoarece rochia transmite eleganță şi sobrietate în acelaşi timp, optează pentru un palton într-o culoare vibrantă precum, vişiniu, galben muştar, verde smarald sau chiar nuanţe deosebite precum argintiu sau auriu. Acest tip de ţinută va fi completată cel mai bine de nişte cizme înalte peste genunchi. Dacă eşti mai micuţă de înălţime, asortează acest ansamblu cu nişte pantofi cu toc înalt.

Paltoane lungi de iarnă

Sursa: pinterest.com

 

Alege-ţi paltonul lung în funcţie de restul hainelor pe care le ai în garderobă!

 

Aşadar, dacă ştii că un palton cu animal print sau cu un alt fel de imprimeu opulent îl vei purta doar de câteva ori, mai bine investeşte într-un model clasic, care să se potrivească atât ţinutelor casual-chic cât şi celor elegante. În acest fel, ai garanţia că nu se va demoda prea repede şi că îl vei putea purta mai multe sezoane la rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *