Pantaloni culottes de damă

Pantaloni culottes de damă

Continuă să fii cool şi în 2018

Atunci când aud de pantalonii culottes, foarte multe femei îi consideră greu de asortat şi au tendinţa să se ferească de ei. Acest lucru se întâmplă datorită croielii deosebite a pantalonilor: mai scurţi decât pantalonii nomali şi mai largi către bază – aspect asemănător cu cel al unor pantaloni neterminaţi.

Însă în prezent îi găsim în atât de multe magazine şi sunt atât de lejeri încât este păcat să nu încerci şi tu măcar o pereche. Ai şanse să te îndrăgosteşti pe loc de ei!

Pentru că vrem să ai parte de o experienţă plăcută, îţi oferim câteva sfaturi de stil care îţi vor aduce cu siguranţă o mulţime de priviri admirative.

Pantaloni culottes de damă
www.franksieberphoto.de

Sursa foto: thefashionrose.com

Pantaloni culottes de damă. Idei de styling

Dacă nu eşti suficient de încrezătoare sau dacă te temi că vei obţine o ţinută uncool, alege nişte culottes într-o nuanţă neutră: gri/negru/bej. În acest fel nu vei ieşi atât de tare în evidenţă şi poţi încerca o mulţime de combinaţii cu piesele vestimentare pe care le ai deja în garderobă.

Sfatul nostru este să combini culottes cu topuri mulate în partea de sus şi cu încălţăminte cu toc mai înalt. Astfel, vei da impresia unei talii de invidiat şi unor şolduri demne de Kim Kardashian. Sună bine, nu? În plus, pantofii cu toc înalt îţi vor alungi silueta şi vei arăta minunat.

Cel mai bun mod de a arăta bine purtând aceşti pantaloni este să alegi unii cu talie înaltă.

Din moment ce pantalonii culottes au un design care nu acoperă tot piciorul, doar cu ajutorul unor sandale sau pantofi cu toc vei obţine un efect briliant.

Merg şi sneakersii dacă ai o siluetă suplă şi înaltă. Iar dacă tot investeşti într-o pereche de sneakerși, alege unii cu platformă şi cu un model inedit, care să fure toate privirile.

Pantaloni culottes de damă

Sursa foto: thefashioncuisine.com

Mai multe idei de ținute

Pentru vremea mai rece, poţi purta pantalonii culottes chiar şi cu pulovere sau cămăşi lărguţe. Secretul este să bagi partea din faţă a puloverului/cămăşii în pantaloni pentru a crea un echilibru în ţinută. În perioada rece, stai departe de trenciurile şi jachetele lungi, care nu fac altceva decât să adauge volum. În schimb, optează pentru geci şi jachete scurte în talie.

Pantaloni culottes de damă

Sursa foto: closetfulofclothes.com

Poţi merge şi pe varianta unei ţinute monocrome all-whiteall-black sau alte combinații de nuanțe spectaculoase. În acest fel, vei da impresia că porţi o salopetă şi nu trebuie să îţi faci griji că nu vei arăta bine.

Pantaloni culottes de damă
London, Monica Ainley, Chelsea

Sursa foto: aloveisblind.com

Tratează pantalonii culottes că pe o fustă midi şi cu siguranţă vei obţine nişte ţinute demne de revistele de modă. Sunt genul de pantaloni care se potrivesc oricărui tip de siluetă şi îţi pot fi de mare ajutor atunci când nu ştii cu ce să te îmbraci. În plus, pot fi cu uşurinţă integraţi la stilul casual, office şi elegant.

Sursă cover image: advicefromatwentysomething.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *