Pantaloni evazați eleganți

Pantaloni evazați eleganți

Cum purtăm pantalonii evazați

 

Pantalonii evazați sunt o piesă vestimentară elegantă care pur și simplu a cucerit pe toată lumea. Nu credem că există femei care să nu aibă în garderoba lor cel puțin o pereche de pantaloni evazați eleganți.

Ei sunt inspirați din moda anilor 1970 când toată lumea purta haine extravagante, colorate și foarte cool. Sezonul acesta ar trebui să ai în dulapul tău diferite perechi de pantaloni evazati dama- îți vor schimba cu totul ținutele.

 

Pantaloni evazați eleganți

saniaclausdemina.com

 

Pantaloni evazați eleganți

Pantaloni evazați florali

 

În ultimul timp am putut observa foarte multe femei îmbrăcate cu pantaloni evazati.

Pe lângă faptul că sunt foarte la modă, ei ne oferă și o siluetă feminină.

Dacă pantalonii skinny pot fi purtați cu încredere doar de femeile cu un corp perfect, pantalonii evazați subțiază și alungesc trupul, fiind un articol vestimentar care se potrivește pentru orice tip de siluetă.

O pereche de pantaloni evazati dama eleganți nu sunt potriviți doar pentru evenimentele speciale.

Dimpotrivă, ei se pot purta și la birou, alături de o bluză din satin și un blazer slim-fit, sau desigur îi poți îmbrăca la un party în combinație cu un top cu paiete și o pereche de stiletto.

 

Pantaloni evazați eleganți

Pantaloni evazați negri

Mai multe sfaturi de stil

După ce vei începe să te obișnuiești să porți pantaloni evazați, noi îți garantăm că nu te vei mai dezlipi de ei.

Pentru un look casual, asortează-i cu o helancă și o pereche de pantofi sport, sau pentru o ținută boho-chic sunt potriviți alături de accesorii cu franjuri și o cămașă cu imprimeu vesel.

Dacă vremea capiricioasă de afară își face apariția, nu trebuie să te îngrijorezi.

Este suficient să porți deasupra un palton într-o culoare neutră sau o jachetă de piele. Păstrează nuanțele în ton cu toamna pentru un look reușit.

 

Pentru femeile care nu dețin încă o pereche de pantaloni evazați eleganți, noi le recomandăm să opteze pentru cei clasici și negri. Cu cât mai lungi cu atât mai bine!

Aceștia se pot asorta cu diverse articole vestimentare, inclusiv cu cele clasice, cum ar fi cămășile, sacourile sau pantofii cu toc mediu.

 

Pantaloni evazați eleganți

Pantaloni evazați hippie

Noi iubim foarte mult pantalonii evazați pentru că sunt o alegere bună pentru toate ocaziile.

Dacă alegi o pereche de pantaloni eleganți evazați aceștia sunt perfecți pentru evenimentele speciale dar și pentru zilele obișnuite, atunci când mergi la birou sau la o cină romantică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *