Pantaloni scurți din bumbac

Pantaloni scurți din bumbac

Pantalonii scurți se pot purta în ținute casual, sport sau elegante

 

Pantalonii scurți sunt o piesă vestimentară necesară în sezonul estival atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Există o varietate de modele de pantaloni scurți care sunt potriviți pentru evenimente și ocazii diferite, dar noi astăzi vrem să discutăm despre pantalonii scurți din bumbac.

 

Pantaloni scurți din bumbac

Pantaloni scurți cu mărgele

 

O ținută comodă, dar stilată, poate avea cu siguranță ca și piesă centrală o pereche de pantaloni scurți.

Modelul trebuie să îl alegi în funcție de siluetă. Optează pentru culori clasice care să îți pună în evidență trupul.

Noi îți recomandăm tonuri elegante precum bleumarin, verde olive sau albastru electric.

Desigur, poți opta și pentru modele cu imprimeuri și cu diferite detalii, precum paietele sau franjurii.

 

Pantaloni scurți din bumbac

pinterest.com

 

Pantaloni scurți din bumbac

Pantaloni scurți de vară

 

Pantalonii scurți din bumbac sunt deosebit de practici deoarece sunt făcuți dintr-un material natural, care lasă pielea să respire.

Atunci când îți achiziționezi noi piese vestimentare, îți recomandăm să alegi mereu materiale naturale. În felul acesta, te vei simți confortabil pe tot parcursul zilei.

 

Pantaloni scurți din bumbac

Pantaloni scurți albi

 

Deși poate părea surprinzător, pantalonii scurți pot fi purtați și la ținute elegante, fie că alegem să mergem la o nuntă sau chiar la locul de muncă.

Dar trebuie să știi să păstrezi un echilibru clar între modelul de pantaloni pe care vrei să îi porți și contextul social.

Să obții o ținută elegantă cu pantaloni scurți poate fi greu, dar nu imposibil. Mai mult decât atât, nu toate mediile corporatiste permit să porți astfel de combinații la birou.

Depinde foarte mult de job-ul pe care îl ai, spre exemplu o femeie care lucrează în PR sau publicitate poate purta o pereche de pantaloni scurți din bumbac într-o culoare vibrantă, dar dacă mediul este mai sobru, atunci poți alege un costum alcătuit din pantaloni scurți și sacou.

 

Pantaloni scurți din bumbac

Pantaloni scurți colorați

 

Cel mai ușor mod de a purta pantaloni scurți din bumbac este într-un context casual sau sport. Se potrivesc cu teniși, bluze vaporoase, tricouri basic și chiar cu pantofi cu toc. Încearcă să optezi pentru ținute inspirate din mai multe stiluri, pentru a avea un aer elevat și feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *