Pantalonii de ski

Pantalonii de ski

Cum alegi o pereche de pantaloni de ski

Alegerea pantalonilor de ski pentru această perioadă în care sezonul sporturilor de iarnă este în plină desfăşurare nu trebuie să o vedem ca pe o sarcină dificilă. În plus, deoarece pe piaţa există foarte mulţi producători de asemenea articole vestimentare, trebuie doar să fim atenţi la două aspecte importante: protecţia la ploaie, vânt şi ninsoare a pantalonilor şi capacitatea de eliminare a transpiraţiei şi a excesului de căldură pentru a putea face cea mai bună alegere.

Ce trebuie să cunoşti înainte de a îţi alege pantalonii de ski?

 

  • În primul rând, trebuie să optezi pentru o pereche de pantaloni puţin mai largi pentru a avea o mai mare libertate de mişcare. Chiar dacă femeile îşi vor dori, cu siguranţă, pantaloni de ski mai mulati, este foarte important să ţii cont de acest aspect pentru a evita eventualele incidente pe pârtie. În plus, pantalonii de ski trebuie să permită suficient spaţiu şi pentru îmbrăcămintea termică de corp.
  • Orientează-te spre o pereche de pantaloni ski care prezintă protecţie la gambe, coapse şi şolduri. Asta în cazul în care abia acum începi să înveţi să schiezi sau dacă vrei să schiezi agresiv pe pârtie.

Mai multe informații utile

  • Înainte de a achiziţiona o pereche de pantaloni de ski verifica talia acestora. Talia trebuie să fie foarte elastică pentru a nu îţi crea probleme în timp ce cobori pe pârtie. Iar în cazul în care vrei să foloseşti pantalonii o perioadă mai îndelungată de timp alege o pereche care are bretele.
  • Materialul din care sunt confecţionaţi pantalonii trebuie să fie moale şi să elimine transpiraţia. În general pantalonii de ski sunt realizaţi dintr-un material elastic numit jet care seamănă foarte mult cu neoprenul surferilor, cu excepţia faptului că secţiunea de jos este evazată pentru a putea permite să intre clăparii sub ea. De asemenea, materialul trebuie să fie impermeabil  şi destul de gros pentru a-ţi ţine de cald. Este foarte important ca zonele din dreptul genunchilor să fie dintr-un material elastic pentru a îţi oferi cât mai multă mobilitate.
  • Dacă eşti la început şansele să cazi în zăpadă sunt foarte mari, de aceea trebuie să alegi pantaloni cu un grad de impermeabilitate foarte mare şi cu rezistenţă la uzură.
  • Optează pentru o pereche de pantaloni ski cu fermoare dispuse lateral pentru depozitarea lucrurilor necesare: bani, telefon mobil. Buzunarele trebuie să fie prevăzute cu plasă pentru a asigura respirabilitatea.

Pantalonii de ski pentru femei

Femeile îşi doresc să arate bine tot timpul. Da, ştim asta! Tocmai de accea optează pentru o pereche de pantaloni ski dama în culori vii sau cu un imprimeu interesant, nu doar pentru ca prietenii să te găsească mai bine pe pârtie, ci pentru a te simţi o adevărată fashionistă în momentul în care îţi demonstrezi abilităţile pe pârtie.

Pantalonii de ski

Pantaloni ski dama

Pantalonii de ski

Pantaloni ski femei

Aici găsești mai multe modele de pantaloni ski dama : Pantaloni ski femei

Pantalonii de ski pentru bărbaţi

Trebuie să fie confortabili, versatili şi să ofere protecţie împotriva umezelii. Totodată trebuie să prezinte cusături termosudate, buzunare laterale, talie reglabilă pentru a nu te încurca atunci când skiezi, şi o umplutură sintetică ce oferă căldură şi respirabilitate.

Pantalonii de ski

Pantaloni ski Hannah Park

Pantalonii de ski

Pantaloni ski softshell

Mai multe modele de pantaloni ski barbati: Pantaloni ski barbati

Fiţi foarte atenţi atunci când vă alegeţi pantalonii de ski dama si barbati pentru a avea parte de cele mai plăcute experienţe pe partie şi nu uitaţi că ce este ieftin nu este întotdeauna şi bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *