Geaca bonbon blăniţă fucsia

Geaca bonbon blăniţă fucsia

Era Istrefi – trendsetter-ul gecii bonbon perfecte pentru o toamnă colorată

 

Geaca bonbon cu glugă cu puf fucsia a reuşit să ne atragă atenţia tuturor în ultima vreme. Ştim că sezonul trecut acest tip de geacă era în vogă, însă şi sezonul acesta continuă să se bucure de popularitate.

Ce ne fură de fapt privirile este de fapt contrastul superb dintre nuanţa de verde şi fucsia, promovat de Era Istrefi în videoclipul Bonbon.

Dacă vrei să te faci remarcată în sezonul rece printr-o ţinută îndrăzneaţă, sau pur şi simplu vrei să adopţi un look fresh, vesel, care să îţi ridice moralul în zilele mohorâte din sezonul rece, atunci este suficient să incluzi în garderoba ta o parka cu blanita fucsia.

Şi pentru că vrem să te ajutăm să ai un look spectaculos în sezonul rece, avem câteva idei de asortare a gecii parka care te vor face să arăţi WOW.

 

Geaca bonbon blăniţă fucsia

Sursa: pinterest.com

Ţinuta casual

Evită să completezi ţinuta casual cu un blazer masculin sau cu un trench. Alege în schimb o parka cu blăniţă fucsia. Pentru un efect deosebit, alege un outfit simplu şi minimalist pe care să îl accesorizezi cu nişte bijuterii aurii şi un ghizdan din piele cu accente metalice.

Ţinuta feminină

Dacă eşti adepta unui stil feminin chiar şi atunci când afară temperaturile sunt neprietenoase poartă geaca bonbon cu o fustă mini din denim şi cu o pereche de botine cu toc înalt. Fusta combin-o cu un pulover supradimensionat sau cu un bodysuit negru, simplu. Accesoriile pot fi delicate dacă vrei să porţi ţinuta în timpul zilei sau opulente, dacă alegi să porţi aceasta ţinută seara, la o ieşire cu prietenele.

Ţinuta rock-chic

Nu numai jacheta de piele poate completa cu minune o ţinută cu accente rock. Scoate din dulap pantalonii de piele, poartă-i împreună cu o pereche de ghete de biker şi cu jachetă cu blăniţă fucsia. Efectul va fi unul foarte chic, blănița jachetei fiind artificiul din ţinuta cu care vei atrage toate privirile.

 

Geaca bonbon blăniţă fucsia

Sursa: pinterest.com

Ţinute cu influenţă grunge

Dacă iubeşti ţinutele cu aer nonconformist, adoptă acest stil caracterizat de o nonşalantă aparte: o pereche de jeanşi cu aspect uzat, împreună cu un tricou cu imprimeu grafic şi cu o cămaşă din tartan purtată în jurul şoldurilor va fi perfect completată de această jachetă.

 

Nu-ţi fie teamă să te joci cu stilurile şi adoptă ţinute cât mai variate. Jacheta parka cu blăniţă fucsia merge inclusă în foarte multe ţinute vestimentare!

 

 

Geci parka - Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *