Pulovere tricotate româneşti

Pulovere tricotate româneşti

Pulovere tricotate româneşti

O piesă vestimentară de efect în sezonul rece

Ce femeie nu este îndrăgostită de senzaţia oferită de un pulover tricotat, care ţine de cald şi mângâie plăpând pielea?

Puloverele tricotate sunt ideale pentru sezonul rece şi sunt spectaculoase, având în vedere faptul că pot fi asortate cu majoritatea item-urilor din garderoba feminină şi purtate la multe ocazii.

Şi cum puloverele tricotate sunt în mare vogă în fiecare sezon de iarnă, ce-ar fi să abordezi ceva diferit şi să adaugi garderobei tale câteva pulovere tricotate româneşti.

Pulovere tricotate româneşti

Sursa imaginii: pinterest.com

Ce sunt puloverele tricotate româneşti?

De fapt sunt pulovere tricotate cu motive tradiţionale româneşti ataşate pe ele. Perioada comunismului a fost perioada în care tricotajele căpătaseră o aură primordială. Atunci majoritatea femeilor îşi împânzeau garderoba de iarnă cu pulovere tricotate.

Cu timpul, motivele româneşti au căpătat rolul de a aduce o notă unică fiecărui pulover şi de a-l transforma într-o piesă de efect indiferent de outfitul în care alegi să îl integrezi.

Este clar că, fiind realizate manual, majoritatea puloverelor tricotate româneşti sunt ceva mai costisitoare decât puloverele pe care le găsim la fiecare butic, însă partea bună este că sunt mult mai calitative și deosebite.

Pulovere tricotate româneşti

Sursa imaginii: etsystudio.comPulovere tricotate româneşti

 

Cum să port puloverul tricotat românesc

Modalităţile pentru asortarea unui pulover tricotat românesc sunt numeroase şi similare cu cele de asortare a unui pulover basic. Este suicient să arunci o privire peste revistele de specialitate sau să cauţi bloguri dedicate acestui segment şi vei găsi o mulțime de idei.

Noi, pentru moment, vrem să lăsăm deoparte mixurile previzibile dintre un pulover şi jeanşi şi să încercăm combinaţii noi! Spre exemplu, asortarea puloverului tricotat românesc cu fuste cu crăpătura pe picior, fuste de piele, sau fuste mini din denim.

Puloverul se va asorta perfect la botine cu toc înalt, ghete, cizme lungi şi poate fi accesorizat cu genţi fancy sau elemente decorative: eşarfebrăţări masive, cercei opulenţi.

Acest pulover poate fi piesa perfectă atât pentru ieşirile casual, cât şi pentru serile romantice petrecute în oraş.

Haide să uităm un pic de ţesăturile sintetice, polar sau de puloverele din caşmir şi să adăugăm o notă de originalitate ţinutelor noaste cu ajutorul puloverului tricotat românesc!

Sursa imaginii cover: intriguemenow.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *