Rochia albastră de seară

Rochia albastră de seară

Ce nuanţe de albastru să alegi pentru a ieşi în evidenţă

De ceva timp albastrul a devenit noul negru, iar în ultima vreme se află printre preferinţele femeilor. Iar pentru sezonul acesta de primăvară, atât tonurile de albastru regal cât şi tonurile luminoase de albastru pastel sunt în mare vogă, fiind prezente în colecţiile marilor designeri internaţionali.

 

Aşa că nu-ţi rămâne nimic de făcut decât să adaugi şi tu garderobei tale o piesă alsolut fascinantă, care te va scoate în evidenţă, cum este rochia albastră de seară.

 

Dacă eşti o fire romantică, atunci cea mai potrivită rochie pentru tine este cea într-o nuanţă deschisă de albastru – culoarea cerului senin. Este o nuanţă rafinată care poate fi foarte uşor asortată pentru o ţinută de seară. Este aproape imposibil să dai greş cu o asemenea rochie şi cu siguranţă vei reuşi să atragi foarte multe priviri.

 

Rochia albastră de seară

 

Pentru a da o notă glam unei ţinute, optează cu încredere pentru o rochie într-o nuanţă de albastru regal, midi, strânsă pe corp şi cu decolteu adânc, eventual cu paiete strălucitoare. Poarta ţinuta cu sandale argintiişi cu cercei candelabru pentru o notă de opulenţă. Aceasta ţinută este îndrăzneaţă şi ideală pentru a stârni invidia tuturor doamnelor şi domnişoarelor care te vor privi.

 

Rochia albastră de seară

 

Rochia albastră de seară

 

 

Tot pentru o ţinută de ocazie, optează pentru o rochie albastră de seară lungă. Dacă silueta te ajută, alege un model albastru regal cu fâşii din voal de mătase, însă dacă ai forme voluptoase, poţi purta o rochie amplă din dantelă cu macramé în zona bustului sau cu diverse aplicaţii care să îţi pună în valoare feminitatea. Neapărat poartă această rochie cu pantofi stiletto sau cu sandale în stil minimalist. Clutchul şi rujul roşu nu trebuie să lipsească din această ţinută.

 

Ţine minte să alegi nuanţa potrivită a rochiei în funcţie de stilul personal şi de nuanţa tenului tău. De exemplu, nuanţele deschise de albastru te vor calma, în timp ce nuanţele intense te trezesc la viaţă. Cu siguranţă vei reuşi să găseşti ceva pe gustul tău, având în vedere că pe piaţă este disponibil un spectru foarte larg de nuanţe de albastru. Pe lângă asta, versatilitatea albastrului îţi oferă nenumărate moduri de a o combina în ansambluri chic.

 

Dar modalitatea ta favorită de a purta o rochie albastră care este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *