Rochie cu umărul gol pentru banchet

Rochie cu umărul gol pentru banchet

Rochia perfectă pentru ocazii speciale

Banchetul este un eveniment special care necesită o ținută pe măsură. Fie că ești la liceu sau facultate, banchetul îți va rămâne în memorie toată viața. Tocmai de aceea, pentru că are o semnificație atât de importantă, și rochia ta trebuie să fie minunată. Banchetul este oportunitatea să lași deoparte tenișii și blugii. În schimb, alege o rochie fabuloasă alături de un machiaj profesionist și o coafură simplă.

 

Rochie cu umărul gol pentru banchet

madalinamisu.com

Rochia care o vei purta va fi piesa de rezistență a ținutei, motiv pentru care trebuie să alegi un model feminin, cum ar fi rochia cu umărul gol.

Ea nu necesită foarte multe accesorii, deoarece este deja un articol statement. Ai nevoie doar de o pereche de pantofi cu toc înalt și un clutch.

Indiferent de silueta ta, poți alege modelul de rochie cu umărul gol pentru banchet.

 

Rochie cu umărul gol pentru banchet

Rochie din voal

Ce tip de rochie cu umărul gol pentru banchet să aleg?

  • Dacă ești o persoană veselă, poți opta pentru diferite combinații de nuanțe. În funcție de defectele pe care vrei să le ascunzi, culorile pot fi așezate pe verticală pentru fetele plinuțe, sau pe orizontală pentru a da mai mult volum ținutei. Alege să porți culori tari precum mov, verde, albastru sau chiar roșu.
  • Inspiră-te din rochiile grecești și alege un model de rochie cu umărul gol într-o nuanță de alb. Acest model de rochie este foarte elegant și se potrivește cu un make-up natural și niște onduleuri lejere. Ca și încălțăminte poți opta pentru o pereche de sandale gladiator aurii pentru a râmâne în ton cu rochia.
  • Pentru o ținută romantică poți purta o rochie într-o nuanță de roz pastel sau bej. Rochiile cu umărul gol sunt perfecte și pentru fetele voluptoase deoarece ajută la alungirea siluetei. De asemenea, înafară de nuanțe diafane și deschise, poți opta și pentru culori metalice, imprimeuri geometrice sau florale dacă dorești o ținută mai stylish.

 

Rochie cu umărul gol pentru banchet

pinterest.com

 

Rochie cu umărul gol pentru banchet

Rochie argintie

 

Dacă vrei să porți o rochie cu umărul gol pentru banchet, cea mai importantă regulă este să o alegi în funcție de propria personalitate. Banchetul este seara în care trebuie să strălucești dar și să te distrezi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *