Rochii bandage midi

Rochii bandage midi

Trăieşte libertatea senzualităţii absolute

Rochia bandage midi este unul dintre cele mai sexy articole vestimentare pentru femei în acest moment.

Acest fapt se datorează materialului foarte mulat, dispus sub forma unor fâşii de elastic prinse între ele, care reuşeşte să contureze perfect şi să scoată în evidenţă formele voluptoase ale oricărei femei.
Iniţial, rochia bandage a fost inventată de către designerul Hervé Léger în anii ’90, iar între timp a devenit foarte populară fiind purtată de diverse vedete, trendsetteri şi bloggerite. Astăzi, nu există o altă creaţie care să sculpteze corpul într-o manieră atât de senzuala şi puternică precum rochia bandage.

Rochii bandage midi

Rochie bandage cu imprimeu colorat

Rochia bandage midi este o rochie-icon, de nelipsit din garderoba unei femei stilate. Aceasta îţi va da un aer sexy şi în plus, este suficient de versatilă, întrucât poate fi purtată în diverse împrejurări: în club, la ieşirile în oraş cu prietenii, la banchet, la petreceri de diverse tipuri, la locul de muncă. Având un croi deosebit, rochiile midi bandage pot fi purtate oriunde şi oricând.
Însă, înainte de a purta rochia bandage trebuie să ţii cont că acest gen de rochie nu poate fi purtat de oricine, dacă ne raportăm la siluetă. Astfel încât, dacă ai colăcei acest croi nu te va avantaja, aşa că încearcă să îl eviţi. La fel şi în cazul în care ai şolduri proeminente. Dacă totuşi vrei neapărat să porţi o rochie bandage optează pentru un model închis la culoare, pentru a crea efectul de alungire a corpului.  În schimb, o rochie midi bandage se va mula foarte bine pe un trup zvelt.

Rochii bandage midi

Sursa: micahgianneli.tumblr.com

Deoarece suntem în plin sezon estival alege să porţi rochii bandage midi în nuanţe pastelate.  O rochie bandage până la genunchi într-o nuanţă de roz pal reprezintă alegerea perfectă pentru o petrecere în aer liber, un botez sau o nuntă. De asemenea, mai poţi opta pentru nuanţe precum: bej, albastru deschis, corai, sau chiar nuanţe metalice.

Rochii bandage midi

Sursa: Sursa: micahgianneli.tumblr.com

În orice caz, rochiile bandage midi pot fi găsite în toate nuanţele, de la clasicele alb şi negru până la nuanţe de galben lămâie sau roşu aprins. Dacă alegerea ta nu este nici prea clasic, dar nici prea extravagant, atunci cu siguranţă o rochie midi bandage în tonuri neutre va fi pe gustul tău. O vei putea asorta la accesorii opulente în nuanţe diverse.

Tu cum alegi să porţi rochia bandage midi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *